CELEBRITIES

Η Sarah Paulson έδινε παλιά τον μισθό της στον Pedro Pascal για να φάει - Μια φιλία που μετρά πάνω από 30 χρόνια


JTeam

14 Απριλίου 2023

Η Sarah Paulson έδινε παλιά τον μισθό της στον Pedro Pascal για να φάει - Μια φιλία που μετρά πάνω από 30 χρόνια
Splash News
Η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού για τα πρώτα χρόνια της ίδιας και του Pedro Pascal, ως ανερχόμενοι στο χώρο της showbiz

Ακούγοντας σήμερα το όνομα του Pedro Pascal, έχουμε στο μυαλό μας, τον επιτυχημένο ηθοποιό ή αλλιώς τον “daddy” όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε κορυφαίες παραγωγές, με πιο πρόσφατες το «The Last Of Us» και το «The Mandalorian».

Και ενώ ο Pedro Pascal βλέπει την καριέρα και τη ζωή του να απογειώνεται στα 48 του χρόνια, τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι.

Σύμφωνα με την φίλη του Sarah Paulson, η οποία μίλησε στο αφιέρωμα που έκανε το Esquire στον Pascal, η ίδια βοήθησε σημαντικά τον ηθοποιό τις στιγμές που το είχε περισσότερο ανάγκη.

«Υπήρχαν φορές που θα του έδινα το μεροκάματό μου από μία δουλειά, για να έχει χρήματα να φάει», εξομολογήθηκε η Sarah Paulson.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στην ίδια σχολή, την Tisch School of Arts στη Νέα Υόρκη το 1993, μέσω κοινής παρέας. Έκτοτε έγιναν αχώριστοι.

«Πηγαίναμε συνέχεια στον κινηματογράφο εκείνη την περίοδο και χανόμασταν στις ταινίες. Μπορείς να γεμίσεις τα κενά για τους λόγους που το κάναμε όπως θες, αλλά νομίζω ότι υπήρχαν πράγματα από τα οποία θέλαμε να ξεφύγουμε συναισθηματικά και πνευματικά», συμπλήρωσε η Sarah, αναφερόμενη στις αναμνήσεις εκείνων των χρόνων.

Τώρα ο Pedro Pascal ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με τον Ethan Hawke στη νέα ταινία του Pedro Almodóvar, Strange Way of Life και η Sarah Paulson απολαμβάνει την καριέρα της ως αναγνωρισμένη ηθοποιός του Hollywood, ειδικά σε σούπερ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως το American Horror Story.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, και ο Pedro Pascal είχε μιλήσει για τα πρώτα και δύσκολα χρόνια της καριέρας του, λέγοντας:

«Πέθανα πολλές φορές. Η οπτική μου ήταν ότι αν δεν κατάφερνα να προβληθώ αρκετά μέχρι τα 29 μου είχε τελειώσει το όνειρό μου, οπότε συνεχώς αναπροσάρμοζα το τι σημαίνει να αφιερώσω τον εαυτό μου στη δουλειά αυτή ώστε να αφήσω πίσω την ιδέα ότι θα έμοιαζε όπως τη φανταζόμουν ως παιδί. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί λόγοι για να αφήσεις αυτή την παραίσθηση να φύγει».

Ευτυχώς για εμάς, επέμεινε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.