CELEBRITIES

Η Kathy Griffin διαγνώστηκε με σύνθετη διαταραχή μετατραυματικού στρες


JTeam

16 Απριλίου 2023

Η Kathy Griffin διαγνώστηκε με σύνθετη διαταραχή μετατραυματικού στρες
Είναι η πρώτη φορά που η κωμικός μιλά δημόσια για κάτι τέτοιο

Η Kathy Griffin αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σύνθετη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η κωμικός μίλησε για το PTSD και ζήτησε συμβουλές από τους followers της, προκειμένου να διαχειριστεί το άγχος και την κατάθλιψη.

“Ας μιλήσουμε για το μετατραυματικό στρες. Δεν έχω ξαναμιλήσει δημόσια για αυτό”, είπε. “Μπορείτε να γελάσετε, να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά διαγνώστηκα με σύνθετη διαταραχή μετατραυματικού στρες, και είπαν ότι η περίπτωσή μου είναι εξαιρετικά σοβαρή”.

“Όσοι από εσάς γνωρίζετε την ιστορία μου, θα καταλάβετε ότι όλο αυτό ξεκίνησε πριν από περίπου πεντέμισι χρόνια”, συνέχισε, αναφερόμενη στο 2017, όταν πόζαρε με ένα ματωμένο ομοίωμα του κεφαλιού του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, κάτι που της κόστισε τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Εξήγησε ότι τότε, ήταν λες και προσπάθησε να “χαθεί”. Έκανε μήνες να βγει από το σπίτι, ενώ έπαιρνε “ό,τι χάπι μπορούσε να βρει”. Κι η διάγνωση με καρκίνο, το 2021, δε βοήθησε ιδιαίτερα την κατάσταση.

@kathygriffin Never talked about this publicly. I have lots of tools, but it is extremely intense. I’ve never experienced anything like this in my life. If you’re someone who also deals with this, I am sending you lots and lots of #love. ##PTSD##Depression##Anxiety##ComplexPTSD ♬ original sound - realkathygriffin

Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς, μάλιστα, έκανε εγχείρηση για την αφαίρεση του μισού της πνεύμονα. “Δεν έχω πια καρκίνο!”, θα έλεγε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, τον ίδιο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.