CELEBRITIES

Irina Shayk και Leonardo Di Caprio: Πάρταραν μαζί στο Coachella (και μας άρεσαν πολύ)


JTeam

17 Απριλίου 2023

Irina Shayk και Leonardo Di Caprio: Πάρταραν μαζί στο Coachella (και μας άρεσαν πολύ)
Οι δυο celebrities, φάνηκε να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου, αγνοώντας τα βλέμματα του κοινού

Όσο εδώ απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα- στο μακρινό Los Angeles πραγματοποιείται ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Αμερικής, με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών προκειμένου να περάσουν καλά.

Το κοινό του Coachella, επιλέγει τα πιο fancy outfits και φτάνει μέχρι το Indio της Καλιφόρνια, για να απολαύσει ποτό, μουσική και καλή παρέα. Έτσι και η Irina Shayk συνοδεύτηκε από τον Leonardo Di Caprio με τον φωτογραφικό φακό να τους εντοπίζει να διασκεδάζουν παρέα.

Τα στιγμιότυπα με το διάσημο μοντέλο και τον ηθοποιό, γρήγορα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για το νέο, hot ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Μαζί τους, ήταν και η Stella Maxwell, επίσης διάσημο μοντέλο και καλή φίλη του Leonardo.

To περασμένο καλοκαίρι ο Di Caprio, χώρισε από την 25χρονη Camila Morrone, και έκτοτε ο φακός τον έχει εντοπίσει να διασκεδάζει στη Νέα Υόρκη και με τη Gigi Hadid.

Όσο για την Irina Shayk, χώρισε το 2019 από τον αγαπημένο της, Bradley Cooper, με τον οποίο διατηρούν μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα καλές σχέσεις, για την συνεπιμέλεια του παιδιού τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.