CELEBRITIES

Keanu Reeves- Alexandra Grant: Το τρυφερό τους φιλί στο κόκκινο χαλί


JTeam

18 Απριλίου 2023

Keanu Reeves- Alexandra Grant: Το τρυφερό τους φιλί στο κόκκινο χαλί
Splash News
Οι δυο τους καταγράφηκαν στον φακό σε εκδήλωση του Museum of Contemporary Art Gala 

O Keanu Reeves κάνει σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις με την εικαστικό και αγαπημένη του, Alexandra Grant αλλά τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει πιο αποκαλυπτικός από ποτέ για τη σχέση και τον έρωτά τους.

Οι δυο τους «μαγνήτισαν» τον φακό και τα βλέμματα σε εκδήλωση του Museum of Contemporary Art Gala αφού δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον έρωτά τους και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Το ιδιαίτερο στιγμιότυπο φυσικά καταγράφηκε στην κάμερα και έκανε τους fans να «λιώσουν».

Μάλιστα πρόσφατα, ο Keanu, που παραχωρεί συνεντεύξεις λόγω της πρεμιέρας της τέταρτης ταινίας John Wick, δεν δίστασε να μιλήσει δημοσίως για την τελευταία φορά που ένιωσε «μεγάλη ευτυχία» και αυτό συνέβη στο πλευρό της 49χρονης συντρόφου του όταν οι δυο τους «χαζογελούσαν στο κρεβάτι».

Η απάντηση ήρθε μετά από σχετική ερώτηση του περιοδικού People για το πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Συνέβη μόλις πριν λίγες μέρες με την αγάπη μου», απάντησε αφοπλιστικά ο 58χρονος ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Ήμασταν στο κρεβάτι ενωμένοι. Γελούσαμε και νιώθαμε υπέροχα. Ήταν πραγματικά υπέροχο να είμαστε μαζί εκείνη τη στιγμή».

Ο Keanu γνώρισε τη σύντροφό του το 2009 ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τέσσερα χρόνια μετά. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2019. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός ήθελε η σχέση του με τη Grant να βγει στο φως της δημοσιότητας γιατί άρχισε γρήγορα να τη βλέπει αρκετά σοβαρά. Να σημειωθεί ότι η πρώτη συνεργασία των δύο είχε γίνει το 2011, στο βιβλίο του ηθοποιού, "Ωδή στην ευτυχία".

Πηγές από το περιβάλλον τους έχουν δηλώσει στο παρελθόν πως ακριβώς επειδή ο Keanu Reeves είναι χαμηλών τόνων, η Grant είναι η ιδανική γυναίκα για να είναι δίπλα στον ηθοποιό, λέγοντας πως η σχέση τους είναι ώριμη και ακριβώς γι' αυτό είναι αξιοζήλευτη (και αντέχει στον χρόνο).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.