CELEBRITIES

Η Hilary Swank ποζάρει γυμνή σε ασπρόμαυρες λήψεις λίγο πριν αποκτήσει τα δίδυμα μωρά της


JTeam

19 Απριλίου 2023

Η Hilary Swank ποζάρει γυμνή σε ασπρόμαυρες λήψεις λίγο πριν αποκτήσει τα δίδυμα μωρά της
@brianbowensmith
Η φωτογράφηση μητρότητας, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και γι' αυτό πολλές αποφασίζουν να κάνουν μια πιο ξεχωριστή φωτογράφηση, όσο έχουν ακόμη το παιδί που περιμένουν στη κοιλιά τους. Στην περίπτωση της Hilary Swank, τα παιδιά ήταν δυο και μάλιστα δίδυμα.

Η διάσημη ηθοποιός την προηγούμενη εβδομάδα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπo κρατώντας στα χέρια της τα νεογέννητα μωρά της, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως αν και ο τοκετός ήταν δύσκολος, άξιζε όσο τίποτα άλλο.

Αυτή τη φορά η Hilary, μας κάνει ένα κοντινό throwback από την εγκυμοσύνη της, όταν και φωτογραφήθηκε από τον Βrian Βowensmith.
Οι ασπρόμαυρες λήψεις, δείχνουν την ηθοποιό να αγκαλιάζει το στήθος και τη κοιλιάς της στην 27η εβδομάδα της, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας, πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Σε ευχαριστώ @brianbowensmith που απαθανάτισες μια από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές (όταν ήμουν έγκυος αλλά και έχοντας γνωρίσει και παντρευτεί τον σύζυγό μου)», έγραψε η Swank. Ακόμη δεν παρέλειψε να τονίσει το ταλέντου του φωτογράφου, αλλά και καλού της φίλου.

Jenny.Gr
@hilaryswank


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, όμως δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα ονόματα τους, αλλά ούτε και τα πρόσωπα τους. Όσο για τον σύζυγο της Philip Schneider, η Hilary τον γνώρισε κάπου στο 2018, δηλώνοντας πως είναι η κατάλληλη σχέση για εκείνη, προκειμένου να αποκτήσει μια οικογένεια.

Jenny.Gr
@brianbowensmith

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.