CELEBRITIES

Η Scarlett Johansson αναφέρεται για πρώτη φορά στον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds


JTeam

21 Απριλίου 2023

Η Scarlett Johansson αναφέρεται για πρώτη φορά στον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds
Splash News
Πως νιώθει η διάσημη ηθοποιός, περίπου μια δεκαετία μετά το διαζύγιο από τον Reynolds

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες: Ναι, η Scarlett Johansson είχε παντρευτεί τον Ryan Reynolds το 2008 και μάλιστα αποτελούσαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood. Ο έρωτας τους όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού δυο χρόνια αργότερα, δηλαδή το 2010, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, κάνοντας αιτήσεις διαζυγίου.

Πλέον έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το διαζύγιο της με τον διάσημο ηθοποιό, ωστόσο φαίνεται πως η συμπάθεια της προς το πρόσωπο του εξακολουθεί να υπάρχει. Συγκεκριμένα η Johansson βρέθηκε στο podcast της Gwyneth Paltrow, όπου ρωτήθηκε πόσες φορές έχει παντρευτεί στη ζωή της. Η Johansson απάντησε πως έχει παντρευτεί 3 φορές, με την Paltrow να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Α, ναι σωστά. Ξέχασα ότι είχες παντρευτεί τον Ryan Reynolds». Όπως είπε και η Scarlett, «ναι, δεν είμασταν και για πολύ καιρό παντρεμένοι». Όπως φάνηκε όμως, η συμπάθεια της παραμένει μέχρι και σήμερα, αφού στο σημείο αυτό δήλωσε πως «αγαπάμε τον Ryan Reynolds στο σπίτι μας, είναι καταπληκτικό παιδί».

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους το 2010 και συγκεκριμένα το μήνα Δεκέμβριο, ενώ λίγο αργότερα οριστικοποιήθηκε. Από τότε, οι φορές που έχουν αναφερθεί ο ένας στον άλλο, είναι ιδιαίτερα σπάνιες, ενώ δεν αναφέρονται στη τότε σχέση τους.

Μεταξύ άλλων, η Johansson δήλωσε:

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν μόλις 23 ετών. Δεν καταλάβαινα και πολύ καλά τι ακριβώς σημαίνει ο γάμος. Κάπως τα είχα όλα πολύ ρομαντικά στο κεφάλι μου».

Τέσσερα χρόνια αργότερα (2014), η Scarlett Johansson παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Romain Dauriac, με τον οποίο απέκτησε και την 8χρονη πλέον κόρη της. Ωστόσο ακολούθησε ένα ακόμη διαζύγιο το 2017. Ο τρίτος σύντροφος της Johansson, με τον οποίο παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή κάπου στο 2019, είναι ο Colin Jost, με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο τον Cosmo το 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.