CELEBRITIES

Η απίστευτη αντίδραση της Drew Barrymore όταν ο Ben Affleck μίλησε για τη διατροφή της Lopez


JTeam

22 Απριλίου 2023

Η απίστευτη αντίδραση της Drew Barrymore όταν ο Ben Affleck μίλησε για τη διατροφή της Lopez
Έμεινε κυριολεκτικά άφωνη όταν ο Affleck αποκάλυψε τι τρώει η σύζυγός του

Ο Ben Affleck ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Drew Barrymore και όταν η συζήτηση πήγε στη διατροφή της Jennifer Lopez και στο τι τρώει για να είναι τόσο fit, η απάντηση του star την έκανε να μείνει άφωνη.

Μπορεί να φαντάζεσαι ότι η Lopez κάνει αυστηρή δίαιτα και ότι προσέχει πολύ τι τρώει αλλά ο Affleck είπε ότι τρώει τα πάντα. Ό,τι τραβάει η όρεξή της και αν δεν το πιστεύεις σου έχουμε το πειστήριο παρακάτω.

Ο Ben Affleck ακούγεται να την προειδοποιεί: «Θα σου πω κάτι που θα σε ταράξει. Η Jennifer τρώει απλά ό,τι θέλει. Πίτσα, μπισκότα, παγωτό, τα πάντα...», είπε ο ηθοποιός, κάνοντας τη Barrymore να μείνει με το στόμα ανοιχτό. «Είναι η γυμναστική;», τον ρώτησε, αναφερόμενη στο πώς καταφέρνει να έχει τόσο σαγηνευτικό σώμα.

«Γυμνάζεται. Κι εγώ γυμνάζομαι, αλλά δεν μοιάζω μαγικά 20 χρονών, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Με το τέλειο δέρμα και τη συνολική εικόνα», της απάντησε, προσθέτοντας: «Υπάρχει η πειθαρχία, αλλά και αυτό το υπεράνθρωπο. Είναι η πιο πανέμορφη γυναίκα στον κόσμο. Είναι εντυπωσιακή». Οι παραπάνω δηλώσεις αφήνουν σίγουρα άφωνους, όχι μόνο την παρουσιάστρια, αλλά όλους μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.