CELEBRITIES

Η Emily Ratajkowski για τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που βγαίνω ραντεβού»


JTeam

22 Απριλίου 2023

Η Emily Ratajkowski για τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που βγαίνω ραντεβού»
Instagram/ emrata
Στήνεται στον φακό της ισπανικής Vogue και καθηλώνει

Η Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους της ισπανικής Vogue και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα του 1999 με γάντια μέχρι τον αγκώνα.

Mετά τα παθιασμένα φιλιά της με τον Harry Styles στη μέση του δρόμου στην Ιαπωνία, η 31χρονη star μίλησε ανοιχτά για τη σχέση μαζί του στις αρχές Απριλίου και τώρα αποκαλύπτει πόσο «παράξενα νιώθει» που η ερωτική της ζωή απασχολεί τόσο έντονα τα μέσα ενημέρωσης.

«Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στην ισπανική Vogue. Παράλληλα, έκανε αναφορά στους ισχυρισμούς ότι η πρώην του Harry Styles, η Olivia Wilde, τσακώθηκε μαζί της για το φιλί.

«Είμαι απλώς ένα άτομο, που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard). Οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βρίσκομαι σε φάση που βγαίνω ραντεβού», είπε, συμπληρώνοντας:

«Το ενδιαφέρον που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου»

H EmRata ήταν στο παρελθόν με τον κωμικό Eric Andre και τον Pete Davidson μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της, Sylvester.

Το διάσημο μοντέλο, μιλώντας σε επεισόδιο podcast που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου (δύο εβδομάδες προτού εντοπιστεί να φιλάει τον Harry στην Ιαπωνία στις 25 Μαρτίου), αποκάλυψε πως είναι μαζί με τον Styles μαζί και τον χαρακτήρισε «υπέροχο» -αν και ποτέ δεν τον ανέφερε με το όνομά του.

«Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Έλεγα: Είναι υπέροχος. Αν μου μιλούσες πριν από τέσσερις εβδομάδες, θα έβλεπα κάποιον και θα έλεγα, μπλιαχ», είχε δηλώσει αρχικά.

Μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει, έκανε ψυχοθεραπεία για να σταματήσει να βγαίνει με λάθος άντρες πριν γνωρίσει τον Harry: «Με έλκυε ένας συγκεκριμένος τύπος συντρόφου προτού πάω για ψυχοθεραπεία. Τώρα αισθάνομαι ότι δεν με ελκύει τόσο πολύ αυτός ο ίδιος τύπος ανθρώπου», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσουν πολλοί άνδρες. Δεν πηγαίνω σε ραντεβού αν δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτούς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.