UPDATE

Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε πως είναι με τον Harry Styles εδώ και δύο μήνες και, μάλλον, είναι σοβαρό


JTeam

5 Απριλίου 2023

Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε πως είναι με τον Harry Styles εδώ και δύο μήνες και, μάλλον, είναι σοβαρό
Splash News
Το γνωστό μοντέλο χαρακτήρισε τον νέο της σύντροφο «υπέροχο» και δεν έκρυψε το πόσο ερωτευμένη νιώθει

Αν πίστευες πως τα φιλία της Emily Ratajkowski και του Harry Styles στο Τόκιο, ήταν ένα ακόμη φλερτ, τότε μάλλον έκανες λάθος. Φαίνεται πως αυτός ο δεσμός έχει μακροπρόθεσμες διαθέσεις, αφού η Emily Ratajkowski μίλησε ανοιχτά για την νέα της σχέση, η οποία μετρά εδώ και δυο μήνες και όλοι αισθανθήκαμε πως είναι ιδιαίτερα ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο μιλώντας σε ένα ακόμη επεισόδιο podcast που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου (δύο εβδομάδες προτού εντοπιστεί να φιλάει τον Harry στην Ιαπωνία στις 25 Μαρτίου), αποκάλυψε πως είναι μαζί εδώ και δύο μήνες και χαρακτήρισε τον Styles, «υπέροχο» -αν και ποτέ δεν τον ανέφερε με το όνομά του.

Σε μια ειλικρινή και εκτενή συζήτηση λοιπόν, για την ερωτική της ζωή, η Emily είπε χαρακτηριστικά:

«Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Έλεγα: Είναι υπέροχος. Αν μου μιλούσες πριν από τέσσερις εβδομάδες, θα έβλεπα κάποιον και θα έλεγα, μπλιαχ», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Emily αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία για να σταματήσει να βγαίνει με λάθος άντρες πριν γνωρίσει τον Harry: «Με έλκυε ένας συγκεκριμένος τύπος συντρόφου προτού πάω για ψυχοθεραπεία. Τώρα αισθάνομαι ότι δεν με ελκύει τόσο πολύ αυτός ο ίδιος τύπος ανθρώπου», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσουν πολλοί άνδρες. Δεν πηγαίνω σε ραντεβού αν δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτούς».

Τι ψάχνει η Emily Ratajkowski από έναν σύντροφο;

Όσο για το τι αναζητεί σ’ έναν σύντροφο, η Ratajkowski ήταν συγκεκριμένη: «Τι ψάχνω σε έναν σύντροφο; Μου αρέσει κάποιος που είναι πολύ ανεξάρτητος. Νομίζω ότι για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω μια γεμάτη ζωή. Ελπίζω ότι το να βγαίνω με κάποιον που έχει περισσότερο τη δική του ζωή θα αποτρέψει τα προβλήματα που είχα πριν», είπε καταλήγοντας.