UPDATE #NOW

Ο πρώην της Emily Ratajkowski κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από νεαρές κοπέλες


JTeam

30 Μαρτίου 2023

Ο πρώην της Emily Ratajkowski κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από νεαρές κοπέλες
Splash News
Ο διάσημος παραγωγός ταινιών και πρώην σύζυγός της Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard, φαίνεται να προσέγγισε ανήλικα κορίτσια στο instagram, υποσχόμενος μια λαμπρή καριέρα με σκοπό να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους

Sebastian Bear-McClard και Emily Ratajkowski είχαν παντρευτεί τον Φεβρουάριο του 2018, δυο εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Στη συνέχεια απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Sylvester Apollo Bear- ωστόσο οι δυο τους ακολούθησαν χωριστούς δρόμους τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τα δημοσιεύματα περί απιστίας του Sebastian να κυκλοφορούν και την Emily να τα επιβεβαιώνει με τον δικό της τρόπο.

Η Ratajkowski αναφέρθηκε πολλές φορές στο γεγονός πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στους άντρες, ενώ σε πρόσφατη ομιλία της ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οι άντρες σκέφτονται μόνο με τα γεννητικά τους όργανα». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ήρθε εχθές στην δημοσιότητα η είδηση, πως ο πρώην σύζυγος της, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.



Συγκεκριμένα μια νεαρή γυναίκα, ηλικίας 24 ετών ισχυρίστηκε σε δημοσίευμα του Variety πως ο γνωστός παραγωγός ταινιών, την προσέγγισε μέσω instagram, προκειμένου να της προσφέρει έναν ρόλο στην ταινία του με τίτλο «Good Time». Στην συνέχεια, βρεθήκαν σε διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, όπου της είχε αναφερθεί πως θα έχει πρόβα με τον ηθοποιό Robert Pattinson. Φτάνοντας στο ραντεβού της όμως, η 24χρονη είδε πως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στη θέση του Pattinson, ήταν ένας άλλος ηθοποιός με τον οποίο χρειάστηκε να κάνει μια γυμνή πρόβα για τον ρόλο.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη όταν ένας ηθοποιός από την πρόβα της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά, όσο οι κάμερες τραβούσαν. Εκείνη τότε αρνήθηκε κατηγορηματικά και άφησε το γύρισμα. Ο Sebastian Bear-McClard όμως, την προσέλκυσε και συνευρέθηκαν ερωτικά, ενώ για σύντομο χρονικό διάστημα διατήρησαν και συναινετική σχέση.

Jenny.Gr
Splash News


Εκτός από την μαρτυρία της 24χρονης, στην επιφάνεια ήρθαν και άλλες κατηγορίες από κορίτσια της Νέας Υόρκης. Άλλη μια 18χρονη κοπέλα ισχυρίστηκε πως ο παραγωγός την προσέγγισε (ξανά) στο instagram και της είχε υποσχεθεί πως θα κάνει καριέρα στην υποκριτική. «Όταν βρεθήκαμε, με προσέγγισε, με φίλησε και χωρίς να με ρωτήσει ξεκίνησε να διεισδύει μέσα μου», ανέφερε η 18χρονη. Μάλιστα δήλωσε πως ο παραγωγός την παρακολουθούσε μέσα από ένα app που είχε στο κινητό της.

Ακόμη ισχυρίστηκε πως κάποια στιγμή, βρήκε τον παραγωγό να κάνει μασάζ σε μια 15χρονη και όταν εκείνη του φώναξε για τις πράξεις του, εκείνος άρχισε να γελάει, να είναι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του και να μην αρνείται τίποτα απ' όσα τον κατηγόρησε.

Να σημειωθεί πως η μαρτυρία της 24χρονης, διαδραματίζεται το διάστημα που ο Bear-McClard ήταν παντρεμένος με την Ratajkowski. Τα διεθνή μέσα, ζήτησαν από τον δικηγόρο του Sebastian κάποιο σχολιασμό, ωστόσο αρνήθηκαν.

Οι μαρτυρίες από νεαρές γυναίκες συνεχίζονται με πολλές να κάνουν λόγο για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ σύμφωνα με κοντινή πηγή της Emrata, η ίδια δεν μένει έκπληκτη από τα νέα.