CELEBRITIES

Zendaya: Η απρόσμενη εμφάνισή της στο Coachella δίπλα στον Labrinth


JTeam

24 Απριλίου 2023

Zendaya: Η απρόσμενη εμφάνισή της στο Coachella δίπλα στον Labrinth
Getty Images
Αυτή ήταν η πρώτη live εμφάνιση της μετά από επτά χρόνια

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Labrinth στο φεστιβάλ Coachella το Σάββατο, η Zendaya έκανε μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση στη σκηνή με ένα ντουέτο- έκπληξη που αποθεώθηκε.

Η star εμφανίστηκε σύμφωνα με το Variety, προς το τέλος της ερμηνείας του "I'm Tred" για να δώσει τα φωνητικά της στη συνεργασία τους. Στη συνέχεια, χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τον Βρετανό τραγουδιστή και ράπερ το "All of Us". Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το "I'm Tred" όσο και το "All of Us", το οποίο συνέγραψε, ακούγονται στη σειρά "Euphoria", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αυτή ήταν η πρώτη live εμφάνιση της Zendaya μετά από επτά χρόνια ενώ μετά τη μαγική της παρουσία στη σκηνή ευχαρίστησε μέσω των social, τον Labrinth για την ευκαιρία που της έδωσε να επιστρέψει εκεί και να τραγουδήσει.

«Ευχαριστώ τον αδερφό μου @labrinth που με προσκάλεσε και μου έδωσε τον πιο όμορφο ασφαλή χώρο για να ξαναβρεθώ στη σκηνή» είπε, συμπληρώνοντας: «Και στο πλήθος απόψε... Ουάου. Η καρδιά μου είναι γεμάτη, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την αγάπη που έλαβα απόψε. Είμαι τόσο ευγνώμων». Στις 27 Απριλίου, η 26χρονη star αναμένεται να λάβει το βραβείο «Πρωταγωνίστρια της Χρονιάς» του CinemaCon 2023, συνεδρίου ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών στο Las Vegas.

Πρόσφατα, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια έγινε η νέα ambassador του γαλλικού οίκου Louis Vuitton. Χορεύοντας σε μια βίλα, η star του Euphoria, εμφανίστηκε λαμπερή, σικάτη ενώ έδωσε άλλη πνοή στο short film με την σαγηνευτική της παρουσία και την χάρη της. Τη βλέπουμε να κρατάει διάφορα μεγέθη και χρώματα από Capucines τσάντες, ενώ αλλάζει το ένα LBD μετά το άλλο, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.