CELEBRITIES

Η Winnie Harlow είναι η απόλυτη έμπνευση στο εξώφυλλο του Women's Health: «Είχα πολλά "όχι" στην πορεία μου, όμως τα κατάφερα»


Τόνια Τζάφερη

26 Απριλίου 2023

Η Winnie Harlow είναι η απόλυτη έμπνευση στο εξώφυλλο του Women's Health: «Είχα πολλά "όχι" στην πορεία μου, όμως τα κατάφερα»
Το διάσημο μοντέλο αναδεικνύει το υπέροχο δέρμα της μέσα από μαγευτικές, γυμνές λήψεις στην έρημο ενώ παράλληλα αναφέρεται στην επιτυχημένη καριέρα της και τη λεύκη

Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές περιπτώσεις στον κόσμο του μόντελινγκ και αυτό χάρη στην ιδιαιτερότητα του δέρματός της. Μπορεί η 28χρονη πλέον Winnie Harlow να αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα των τελευταίων χρόνων, ωστόσο τίποτα δεν της χαρίστηκε.

Το κορυφαίο μοντέλο έχει διαγνωσθεί με λεύκη, μια αυτοάνοση ασθένεια, μη μεταδοτική, η οποία αφορά στην υπερευαισθησία αντίδρασης τύπου ΙΙ. Αυτή η ευαισθησία του δέρματος προκαλεί αποχρωματισμό τμημάτων του, που προκύπτουν από τη δυσλειτουργία ή τον θάνατο των μελανοκυττάρων. Έτσι, η συγκεκριμένη μη μεταδοτική νόσος, εκδηλώνεται με λευκές κηλίδες σε διάφορες περιοχές του δέρματος.

Jenny.Gr
@winnieharlow

Η Harlow έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την εμπειρία της με την ασθένεια της λεύκης, τόσο για την αμηχανία που αισθανόταν στο παρελθόν όσο και για την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει στο σήμερα.

Στο νέο της εξώφυλλο για το περιοδικό Women's Health, φωτογραφίζεται γυμνή, αποκαλύπτοντας το υπέροχο δέρμα της. Το διάσημο μοντέλο ποζάρει αναδεικνύοντας πτυχές του σώματος της, με μοναδικά αξεσουάρ τα ασημένια σκουλαρίκια της και τα μακριά μαλλιά της.

Jenny.Gr
@winnieharlow

Η Harlow μίλησε και για την επιτυχημένη της πορεία ως μοντέλο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν αμφέβαλλε για τον εαυτό της και για το αν τελικά θα καταφέρει να πραγματοποιήσει την καριέρα που είχε ονειρευτεί, παρά τη λεύκη της.

«Είχα πολλά "όχι" στην πορεία μου, αλλά τελικά κατάφερα να τα ξεπεράσω» δήλωσε μεταξύ άλλων η Winnie. «Το να επιτυγχάνεις τους στόχους σου έχοντας ολόκληρο τον κόσμο να σε κοιτάζει, είναι κάπως τρομακτικό ορισμένες φορές. Αλλά παράλληλα είναι η υπέρτατη ευλογία», συμπλήρωσε.

Το διάσημο μοντέλο αναφέρθηκε και στο brand που έχει δημιουργήσει με προϊόντα περιποίησης δέρματος, ενώ τόνισε πως σκοπός της είναι να εμπνεύσει και άλλα άτομα με την ίδια δερματική πάθηση, να συνειδητοποιήσουν την ομορφιά τους. Ακόμη αναφέρθηκε και σε μια θαυμάστρια της, η οποία την προσέγγισε λέγοντας της πως και η μητέρα της είχε λεύκη, αλλά ντρεπόταν γι' αυτό και πολλές φορές κάλυπτε τα σημάδια της. Χάρη στην Harlow, η μητέρα της κοπέλας κατάφερε να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειές της και να αποδεχτεί τη μοναδική της ομορφιά.

«Η μητέρα μου χάρη σε σένα κατάφερε να φορέσει ακόμη και κοντομάνικα, ενώ ποτέ στη ζωή της μέχρι τώρα δεν είχε νιώσει όμορφη», είχε δηλώσει η θαυμάστρια στην Winnie Harlow.

Jenny.Gr
@winnieharlow


«Είναι τόσο όμορφο το γεγονός πως βοηθάω έστω και λίγο τους ανθρώπους με την ίδια δερματική πάθηση, να ανακαλύψουν την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση τους», δήλωσε η ίδια αναφερόμενη στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Τέλος το διάσημο μοντέλο δεν παρέλειψε να τονίσει πως οι άνθρωποι είναι εκείνοι που ορίζουν την δική τους ομορφιά και εκείνη με τη σειρά της, θέλει να δείξει στον κόσμο, πως ομορφιά σημαίνει αυτό που ο καθένας θέλει να είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.