CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian δείχνει την τομή στο μάγουλό της: «Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο»


JTeam

28 Απριλίου 2023

Η Khloe Kardashian δείχνει την τομή στο μάγουλό της: «Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο»
HULU
Το teaser δείχνει την οικογένεια της Khloe να ανησυχεί για την τελευταία της έξαρση από το μελάνωμα

Η Khloe Kardashian μόλις έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για μια χειρουργική επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο στο αριστερό της μάγουλο πέρσι, όταν έμαθε ότι είναι μελάνωμα. Στο teaser trailer για την επόμενη σεζόν της σειράς The Kardashians που προβάλλεται από το Hulu, η Khloe αποφάσισε να δείξει στο κοινό την κάθετη τομή στο πρόσωπό της, χωρίς επίδεσμο.

Το επίμονο σημάδι στο πρόσωπό της έκρυβε έναν κακοήθη όγκο μήκους 4 εκατοστών, δηλαδή ένα δυνητικά θανατηφόρο μελάνωμα, παρόλο που όπως διαβεβαιώνει φοράει πάντα αντιηλιακό, προστατεύοντας την επιδερμίδα της. Σε μια μετεγχειρητική φωτογραφία, ένας γιατρός φαίνεται να κρατά έναν χάρακα πάνω στη φρεσκοραμμένη τομή για να δείξει το μήκος.

Jenny.Gr
Hulu

Η περιπέτεια με την υγείας της την αποδυνάμωσε σωματικά και ψυχικά, με την κολλητή της Malika Haqq να σχολιάζει ότι «ποτέ ξανά δεν την είχε δει τόσο πεσμένη». «Δεν κοιμάται και έχει χάσει πολλά κιλά» λέει η Malika στην εκπομπή για τη φίλη της, προσθέτοντας: «Το μελάνωμα σκοτώνει. Είναι πολύ πιο σοβαρό από ό,τι νόμιζα αρχικά». Η Khloe Kardashian ευτυχώς είχε πολύ καλούς γιατρούς και πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά προτρέπει τους followers της να μην παραλείπουν τον τακτικό έλεγχο.

Το teaser δείχνει την οικογένεια της Khloe να ανησυχεί για την τελευταία της έξαρση από το μελάνωμα. «Αυτό στο πρόσωπό της είναι πολύ ανησυχητικό», ακούγεται να λέει η Kris Jenner, πριν δείξει πλάνα της Khloe να φοράει έναν τεράστιο επίδεσμο στο πρόσωπό της. «Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο. Αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό,τι περίμενα να είναι».


Να σημειωθεί ότι η Khloe, η οποία έχει προδιάθεση για μελάνωμα, είχε ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ηλικία 19 ετών για την αφαίρεση μελανώματος στην πλάτη της.

Το μελάνωμα είναι κακοήθης όγκος του δέρματος, και όταν διαγνωστεί έγκαιρα, είναι ιάσιμος στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρόκειται για την πιο επιθετική και απειλητική μορφή καρκίνου του δέρματος, διότι μπορεί να προκαλέσει γρήγορα μεταστάσεις και είναι δυνητικά θανατηφόρο, ειδικά στους άνδρες.

Όταν ένας σπίλος, δηλαδή μία δερματική βλάβη, αρχίζει να αυξάνεται ή να αλλάζει σχήμα, θα πρέπει να αναζητήσετε άμεση ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με το Skin Cancer Foundation, είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου γιατί εξαπλώνεται στα αιμοφόρα αγγεία και τους λεμφαδένες ενώ επιτίθεται και στα υπόλοιπα όργανα.

Ο αριθμός των περιστατικών καρκίνων του δέρματος έχει αυξηθεί ραγδαία σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα καταγράφονται περίπου 30.000 περιστατικά καρκίνων του δέρματος τον χρόνο από τα οποία 1.500 είναι άνθρωποι που εμφανίζουν μελάνωμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.