CELEBRITIES

Jack Nicholson: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την υγεία του


JTeam

2 Μαΐου 2023

Jack Nicholson: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την υγεία του
Twitter/ @BleacherReport
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός βρέθηκε στην "Crypto.com Arena" για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα μετά τον Οκτώβριο του 2021

O Jack Nicholson μετά από σχεδόν δύο χρόνια, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στον αγώνα των Los Angeles Lakers με τους Memphis Grizzlies.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πριν λίγο καιρό έγινε 86, πήγε στο γήπεδο, χαρίζοντας στον φακό μερικές λήψεις με πολλή ζωντάνια, βάζοντας τέλος στη φήμες για την υγεία του κι έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, Ray.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Jack Nicholson βρέθηκε στην "Crypto.com Arena" για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα μετά τον Οκτώβριο του 2021 και φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό.

Όταν έφτασε στο γήπεδο, συνομίλησε με ανθρώπους της ομάδας και δημοσιογράφους ενώ λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ήρθε σε επαφή με τον LeBron James των Lakers. Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πριν τη δημόσια εμφάνισή του, ότι ο 86χρονος «έχει χάσει το μυαλό του».

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα, οι παπαράτσι κατάφεραν να τον βγάλουν κάποιες φωτογραφίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του, εμφανώς καταβεβλημένο ενισχύοντας τις φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του. Η δυναμική του επανεμφάνιση ωστόσο, στο γήπεδο ήταν η καλύτερη απόδειξη πως ο Nicholson είναι γεμάτος ζωή και στα καλύτερά του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.