CELEBRITIES

Το talk show της Kelly Clarkson κατηγορείται για εκφοβισμό και κακοποίηση από 11 υπαλλήλους


JTeam

13 Μαΐου 2023

Το talk show της Kelly Clarkson κατηγορείται για εκφοβισμό και κακοποίηση από 11 υπαλλήλους
Instagram/ kellyclarkson
Πολλοί κάνουν λόγο για το νέο "Ellen" talk show

Το "Kelly Clarkson Show" κατηγορείται για κακοποίηση και εκφοβισμό από 11 υπαλλήλους του που είναι πρώην και νυν εργαζόμενοι της εκπομπής που παρουσιάζει η Kelly Clarkson.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς όσων αποφάσισαν να μιλήσουν με μεγάλο φόβο για αντίποινα, η εκπομπή παράγεται μέσα σε ένα άκρως τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Τα μέλη του προσωπικού μίλησαν στο Rolling Stone για τις εμπειρίες τους σχετικά με εκφοβισμό, λεκτική κακοποίηση και αντίποινα από υψηλόβαθμους παραγωγούς προς μεγάλη έκπληξη της παρουσιάστριας.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, δήλωσαν ότι δεν πιστεύουν πως η Clarkson «δεν γνωρίζει πόσο δυσαρεστημένοι είναι με τις συνθήκες εργασίας». Ωστόσο, κανείς δεν στοχοποίησε την ίδια, αντιθέτως είπαν πως είναι «υπέροχη» και πως δεν έχει καμία σχέση με όσους φέρονταν κακοποιητικά μέσα από την εκπομπή.

Παρόλα αυτά, δεν δίστασαν να χαρακτηρίζουν «τέρας» την εκτελεστικό παραγωγό,Alex Duda. Ανάμεσα στις μαρτυρίες είναι και η πιο αντιπροσωπευτική του κλίματος: «Θυμάμαι να ανεβαίνω στην οροφή της σκηνής για να κλάψω και να λέω: "Θεέ μου, τι κάνω; Γιατί βάζω τον εαυτό μου να το περάσει αυτό;"».

Να θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια, η Ellen DeGeneres είχε κατηγορηθεί ότι στο "Ellen DeGeneres Show" οι εργαζόμενοι δέχονταν επίσης κακοποιητικές συμπεριφορές και μάλιστα και από την ίδια την παρουσιάστρια ενώ μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες, κατά πόσο το Kelly Clarkson show μπορεί να συγκριθεί στην τοξικότητα έπειτα και από άλλες μαρτυρίες που θα έρθουν στο φως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.