CELEBRITIES

Sports Illustrated Swimsuit 2023: Οι Martha Stewart, Megan Fox, Kim Petras και Brooks Nader είναι τα φετινά εξώφυλλα


JTeam

15 Μαΐου 2023

Sports Illustrated Swimsuit 2023: Οι Martha Stewart, Megan Fox, Kim Petras και Brooks Nader είναι τα φετινά εξώφυλλα
Ruven Afanador/Sports Illustrated
Το φετινό τεύχος υμνεί 28 απίστευτες γυναίκες, από τις οποίες κάποιες μας είναι πολύ οικείες, αλλά την καρδιά μας έκλεψε η Stewart

Το φετινό τεύχος του Sports Illustrated για μαγιό έχει τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με 4 γυναίκες που έχουν καινοτομήσει στο αντικείμενό τους. Είναι μητέρες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, γυναίκες που έγραψαν ιστορία, και διηγούνται την ιστορία τους φορώντας μαγιό. Κάθε γυναίκα φωτογραφήθηκε σε μια απίστευτη τοποθεσία ώστε να αναδυθεί όλη η φυσική της ομορφιά και η μοναδική της προσωπικότητα.

«Δεν υπάρχει κάποιο θέμα στο φετινό τεύχος αλλά ένα όραμα και η ελπίδα ότι οι γυναίκες ζουν σε έναν κόσμο όπου δεν νιώθουν κανένα όριο, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά», περιγράφει η SI Swimsuit editor in chief, MJ Day, προσθέτοντας: «Αυτές οι γυναίκες διαρκώς εξελίσσονται».

Οι 4 πρωταγωνίστριες του φετινού τεύχους για μαγιό, που τιμά 28 ισχυρές γυναίκες με διαφορετικό σώμα και προσωπικότητα, είναι οι Martha Stewart, Megan Fox, Kim Petras και Brooks Nader.

Martha Stewart

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Martha Stewart είναι το απόλυτο icon. Η βραβευμένη με Emmy star ξεπερνά τους 100 εκατομμύρια fans κάθε μήνα και κατά τη διάρκεια της αξιοζήλευτης καριέρας της, έχει γράψει 99 lifestyle βιβλία. Παράλληλα, είναι περήφανη μαμά και γιαγιά, και τώρα στα 81 της, είναι το μεγαλύτερο SI Swimsuit cover model στην ιστορία.

Παρόλο που η Stewart λέει ότι δεν σκέφτεται και τόσο την ηλικία και το πέρασμα του χρόνου, παραδέχεται ότι η ευκαιρία που της δόθηκε να φωτογραφηθεί με μαγιό για το τεύχος, είναι ιστορικής σημασίας. Φωτογραφήθηκε από τον Ruven Afanador στη Δομινικανή Δημοκρατία στην τοποθεσία Casa de Campo Resort & Villas. Όπως λέει: «Ποτέ στη ζωή της δεν άφησε τις συνθήκες να υπαγορεύσουν το τελικό της ποτέλεσμα». Απολαύστε τη!

Jenny.Gr
Ruven Afanador in the Dominican Republic
Jenny.Gr
Ruven Afanador in the Dominican Republic

Megan Fox

Έγινε περισσότερο γνωστή από τον ρόλο της στους Transformers το 2007 αλλά και από τις ταινίες Teenage Mutant Ninja Turtles franchise, Till Death και Jennifer’s Body. H Megan Fox είναι ωστόσο πολλά περισσότερα από μια κινηματογραφική περσόνα. Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλά εξώφυλλα, όπως στο Cosmopolitan, Rolling Stone και Elle, και έχοντας εργαστεί ως ambassador για το Giorgio Armani Beauty, η 36χρονη είναι παράλληλα περήφανη μαμά τριών παιδιών. Μέσα από τη συμμετοχή της σε αυτό το τεύχος, ελπίζει ο κόσμος να δει πέρα από την εξωτερική ομορφιά της και να αντιληφθεί το βάθος της.

«Η Fox αντιλαμβάνεται την εκθαμβωτική ομορφιά της αλλά θέλει να εκτιμηθεί και για τον εσωτερικό πλούτο που κρύβει», αναφέρεται στο τεύχος, για τις ανάγκες του οποίου φωτογραφήθηκε από τον Greg Swales στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Jenny.Gr
Greg Swales
Jenny.Gr
Greg Swales

Kim Petras

Μετά το πρώτο της single, κατέκτησε την καρδιά του κοινού. Τον Φεβρουάριο, η 30χρονη Γερμανίδα pop star ήταν η πρώτη transgender γυναίκα που κέρδισε βραβείο Grammy για την καλύτερη Pop Duo/Group Performance, για τη συνεργασία της με το Sam Smith στο "Unholy". Παρόλο που είναι περήφανη που η trans κοινότητα εμπνέεται από τη δουλειά της, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να ενθαρρύνει τους άλλους να φτάσουν μέχρι τα αστέρια, ανεξαρτήτως του φύλου ή της σεξουαλικότητάς τους.

Η Petras φωτογραφήθηκε από τον Yu Tsai στο Los Angeles και «έχει φτιάξει το δικό της μονοπάτι για την υπερ-δόξα».

Jenny.Gr
Yu Tsai
Jenny.Gr
Yu Tsai

Brooks Nader

Ως μέλος της οικογένειας του SI Swimsuit από το 2019, η Nader είναι φωτεινό παράδειγμα επιμονής. Από τότε και μετά, πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, αναπτύσσοντας το δικό της brand. Η νέα συλλογή κοσμημάτων της πρωταγωνιστεί μαζί της στο εξώφυλλο, κάνοντάς το ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

«Η καρδιά της Nader αποδεικνύει την 26ετή επιτυχία της». Η ίδια φωτογραφήθηκε από τον James Macari στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Jenny.Gr
James Macari
Jenny.Gr
James Macari

Δείτε όλη τη φωτογράφηση στο Sports Illustrated

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.