CELEBRITIES

Ο The Weeknd πέθανε, ζήτω ο Abel Tesfaye: Ο σταρ επιστρέφει στο αληθινό του όνομα


JTeam

16 Μαΐου 2023

Ο The Weeknd πέθανε, ζήτω ο Abel Tesfaye: Ο σταρ επιστρέφει στο αληθινό του όνομα
Instagram/ theweeknd
Η ιδέα να αλλάξει το όνομά του, προέκυψε μετά από μια ερώτησή του στο Twitter τον Απρίλιο

Ο The Weeknd αποχαιρετά το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο και ξανασυστήνεται στους fans του με το αληθινό του όνομα, Abel Tesfaye.

Η ιδέα να αλλάξει το όνομά του, προέκυψε μετά από μια ερώτησή του στο Twitter τον Απρίλιο αν θα έπρεπε να κάνει την αλλαγή του ονόματός του. Οι αντιδράσεις τότε ήταν πολύ θετικές. Μάλιστα, η απόφασή του αυτή συνέβη μετά και τη συνέντευξή του στο W Magazine κατά την οποία είχε δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του με το πραγματικό του όνομα.

Στη συνέντευξη αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να «σκοτώσει» τον The Weeknd γιατί έδωσε ό,τι είχε να δώσει. «Βρίσκομαι σε ένα μονοπάτι κάθαρσης αυτή τη στιγμή. Είμαι έτοιμος να κλείσω αυτό το κεφάλαιο μετά από το album που φτιάχνω τώρα. Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, είτε ως Abel, είτε ως The Weeknd. Αλλά θέλω να αναγεννηθώ».

Τον Μάρτιο, ο star έγινε ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στον κόσμο, σύμφωνα με το Guiness World Records. Είναι στατιστικά ο δημοφιλέστερος μουσικός, μετρώντας περισσότερους από 100 εκατ. μηνιαίους χρήστες στο Spotify. Μιλάμε για έναν αριθμό που δεν πλησιάζουν οι υπόλοιποι, με τον 33χρονο τραγουδιστή να έχει πετύχει δύο ρεκόρ Guiness μέσα σε έναν μήνα. Το ένα είναι για τους μηνιαίους χρήστες και το άλλο για το ότι είναι ο πρώτος που έφτασε τα 100 εκατομμύρια,.

Έχει επίσης στο ενεργητικό του άλλα δύο. Το 2016 έγινε ο καλλιτέχνης με το album με τα περισσότερα streams και ο άνδρας καλλιτέχνης που βρέθηκε στο Top 10 του Billboard's Hot 100 τις περισσότερες συναπτές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS