CELEBRITIES

H Victoria Beckham δεν θέλει να ξαναγίνει 25: «Στα 49, νιώθω ολοκληρωμένη»


Τόνια Τζάφερη

23 Μαΐου 2023

H Victoria Beckham δεν θέλει να ξαναγίνει 25: «Στα 49, νιώθω ολοκληρωμένη»
@victoriabeckham
Μεταξύ άλλων, η Victoria Beckham μίλησε για το πρώτο πράγμα που κάνει πριν ξυπνήσει ο Beckham και για τις θεραπείες προσώπου που ακολουθεί

Εκείνη τα λέει, και όλα δείχνουν πως όντως έτσι είναι. Η Victoria Beckham βρέθηκε σε συνέντευξη των «Sunday Times» και έθιξε ένα ζήτημα το οποίο αγγίζει λίγο - πολύ όλους μας. Συγκεκριμένα η διάσημη επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls, μίλησε για το πέρασμα των χρόνων, το γεγονός πως μεγαλώνει, αλλά και το πως νιώθει γι' αυτό.

«Είμαι πολύ άνετη με αυτό που έχω γίνει σήμερα. Αποδέχομαι την εμφάνιση μου και κάνω το καλύτερο που μπορώ, με αυτά που ήδη έχω. Νιώθω πως στα 49 μου, έχω ολοκληρωθεί προσωπικά και επαγγελματικά», ήταν τα πρώτα λόγια της Beckham.

Jenny.Gr
splashnews.com

«Μου αρέσει η αίσθηση πως είμαι μεγαλύτερη. Δεν θα ήθελα να γίνω ξανά 25. Ήμουν από αυτές τις νεαρές κοπέλες που κοιτούσε τον καθρέφτη και έβλεπε τι πρέπει να αλλάξει στην εμφάνιση της, και όχι τι ήταν εντάξει. Τότε ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου και συνέχεια προσπαθούσα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», συμπλήρωσε η Victoria μιλώντας για τα χρόνια που ήταν νεότερη.

Μέσα από τις εξομολογήσεις αυτές, η ίδια δείχνει όχι μόνο πιο ώριμη, αλλά και πολύ πιο συνειδητοποιημένη με τον εαυτό της. Είναι όντως γεγονός, πως όσο είμαστε πιο νέοι, δεν ξέρουμε ακριβώς που βαδίζουμε και τι πραγματικά θέλουμε να είμαστε ως προσωπικότητες. Μεγαλώνοντας ωστόσο, γνωρίζουμε καλύτερα τους πραγματικούς μας εαυτούς, τους αποδεχόμαστε πιο εύκολα, και απελευθερωνόμαστε από κοινωνικά κλισέ, τα οποία δεν μας ταιριάζουν.

H Victoria Beckham για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Η συνέντευξη της Beckham όμως, δεν σταματάει εδώ, με την ίδια να μιλά για τις αισθητικές παρεπεμβάσεις, και για το πρώτο πράγμα που κάνει πριν ξυπνήσει και ο σύζυγος της, David. H ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει παρέμβει σημαντικά στο πρόσωπο της. Αυτό που έχει δοκιμάσει όμως, είναι θεραπείες λέιζερ και σύσφιγξης της επιδερμίδας. Και στο σημείο αυτό, τόνισε πως δεν είναι σκοπός της να γυρίσει τον χρόνο πίσω, αλλά να ενισχύσει αυτό που ήδη έχει.

Jenny.Gr
Splash News


«Προτιμώ τα μικρά πράγματα. Το ίδιο και στο μακιγιάζ μου. Το θέμα είναι να μην κάνεις και πάρα πολλά, γιατί τελικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα», συμπληρώνει η Victoria. Ακόμη αποκάλυψε, πως πρόσφατα βρέθηκε σε μια εκδήλωση, και της έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός πως «οι άνθρωποι εκεί είχαν πολύ μεγάλα πρόσωπα. Κυκλοφορούν πολλές τρομακτικές επιλογές εκεί έξω», δήλωσε.

Λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη, ο λόγος δεν θα μπορούσε να μην πάει στον αγαπημένο της David Beckham. «Ο David δεν με έχει δει ποτέ με τα λεπτά μου φρύδια», εξομολογείται. «Αν με δεις χωρίς αυτά (χωρίς μακιγιάζ στα φρύδια της δηλαδή), θα τρόμαζες. Είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί: Να κάνω τα φρύδια μου».

Jenny.Gr
Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.