CELEBRITIES

Η Shakira και ο Lewis Hamilton είναι, μάλλον, ζευγάρι


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Η Shakira και ο Lewis Hamilton είναι, μάλλον, ζευγάρι
Τελικά η Shakira φαίνεται πως όντως αντάλλαξε ένα Twingo με μια Formula 1

Μεγάλη fan της Formula 1 έχει γίνει τελευταία η Shakira, καθώς έχει παρακολουθήσει από κοντά όχι ένα, αλλά δύο Grand Prix στη σειρά. Η διάσημη τραγουδίστρια, μέσα σε δυο μήνες, παρακολούθησε τόσο τους αγώνες της F1 στο Μαϊάμι, αλλά και στη Βαρκελώνη, στην οποία επέστρεψε για πρώτη φορά μετά την μόνιμη μετακόμιση στις ΗΠΑ.

Και οι δυο αγώνες όμως, είχαν και από κάτι κοινό. Η διάσημη τραγουδίστρια, πέρασε χρόνο μαζί με τον Lewis Hamilton, κορυφαίο πιλότο της F1. Οι δυο τους όχι μόνο έδειξαν να έχουν έρθει αρκετά κοντά, αλλά και να συχνάζουν σε μπαρ και εστιατόρια της πόλης με κοινές παρέες.

Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Hamilton σε σκάφος έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας στο Μαϊάμι, να την βοηθά να επιβιβαστεί σε αυτό, με τους δυο τους να δείχνουν μια οικειότητα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο και οι δυο τους βρέθηκαν στην Ισπανία στο Circuit de Barcelona – Cataluny για το Grand Prix, με τον Lewis Hamilton να αγωνίζεται και την Shakira να τον παρακολουθεί. Στη συνέχεια δείπνησαν μαζί με παρέα, στο ιαπωνικό εστιατόριο Parco. Στην παρέα τους βρέθηκαν και η Fai Khadra, ο μουσικός Daniel Caesar και το μοντέλο Andriana Mora.

Το ζευγάρι συνέχισε να απολαμβάνει μαζί τη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης, πίνοντας ποτά μαζί με τους ποδοσφαιριστές, Νεϊμάρ και Κίλιαν Εμπαπέ. Οι θαυμαστές της Shakira δείχνουν ήδη ενθουσιασμένοι για τη νέα ζωή της τραγουδίστριας, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει την ελεύθερη ζωή της και να ξεπερνά σταδιακά τον χωρισμό της από τον Pique.


Τέλος να σημειωθεί πως ο Hamilton παραχώρησε και μια συνέντευξη πριν τον αγώνα του, με τις δηλώσεις να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως «πρέπει να μου βρω μια Λατίνα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.