CELEBRITIES

Η Mary-Kate Olsen «πέταξε» τα μαύρα και φόρεσε χρώμα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουνίου 2023

Η Mary-Kate Olsen «πέταξε» τα μαύρα και φόρεσε χρώμα
splashnews.com
Μια αναπάντεχη και τολμηρή κίνηση από την Mary-Kate Olsen

Η διάσημη επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και ηθοποιός -παλιά- Mary-Kate Olsen έκανε κάτι που μας ξάφνιασε και μας έκανε να αναρωτηθούμε για πολλά. Αρχικά φωτογραφήθηκε χωρίς την δίδυμη αδερφή της Ashley Olsen, χωρίς να καπνίζει, χωρίς να κρατάει καφέ και το σημαντικότερο χωρίς να φοράει μαύρα ρούχα.

Η Mary-Kate εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με τον φίλο της και έμπορο τέχνης Paul Charles PC Valmorbida φορώντας ένα outfit, το οποίο είχε πολύ έντονο χρώμα. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες της εμφανίσεις, στις οποίες φοράει μαύρα ρούχα -τα τελευταία χρόνια- η σχεδιάστρια της The Row αποφάσισε να βάλει μια μακριά κατακόκκινη καμπαρντίνα, ένα λευκό t-shirt, ένα baggy σκισμένο τζιν παντελόνι με ρεβέρ στο τελείωμα και χρυσά loafers.

Μεγάλη αλλαγή για την βασίλισσα της quiet luxury αισθητικής. Μήπως επειδή το quiet luxury εξελίχθηκε σε major trend, η Mary-Kate δε ήθελε πλέον να κάνει blend in με τις υπόλοιπες Νεοϋορκέζες; Μήπως θέλει να δημιουργήσει νέα τάση με τις νέες στιλιστικές επιλογές της; Δεν θα είναι άλλωστε και η πρώτη φορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.