CELEBRITIES

John Stamos: Όταν οι δίδυμες Olsen ήταν μωρά, ζήτησε «να τις ξεφορτωθούν» από το Full House επειδή έκλαιγαν


JTeam

26 Απριλίου 2023

John Stamos: Όταν οι δίδυμες Olsen ήταν μωρά, ζήτησε «να τις ξεφορτωθούν» από το Full House επειδή έκλαιγαν
Μία εξομολόγηση που δεν ζήτησε κανείς

Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τα μικρά παιδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τα αποφεύγουν όσο κανέναν. Κι είναι μερικοί που δεν τα αντέχουν, αλλά πρέπει να τα υπομείνουν. Στην τελευταία κατηγορία φαίνεται πως ανήκει ο John Stamos, ο οποίος κάποτε είχε beef με τις δίδυμες Mary-Kate και Ashley Olsen, όταν εκείνες ήταν μόλις 11 μηνών και έπαιζαν μαζί του στο Full House.

Μιλώντας στο podcast Good Guys, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπρεπε να γυρίσει μία σκηνή με τα μωρά και τον Dave Coulier, στην οποία οι δύο άνδρες θα έκαναν baby-sitting. «Οπότε, έχουμε το παιδί αγκαλιά και το πηγαίνουμε στον κάτω όροφο, το πηγαίνουμε στην κουζίνα και το αφήνουμε. Και ούρλιαζε. Και οι δυο τους ούρλιαζαν», είπε. «Ήθελαν να είναι οπουδήποτε εκτός από εκεί, κι εγώ το ίδιο. Είπα “αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει”, και το φώναξα 10 φορές. Είπα “ξεφορτωθείτε τις, δεν μπορώ να δουλέψω έτσι”».

Το Full House πράγματι τις ξεφορτώθηκε, έφερε δύο άλλα, κοκκινομάλλικα παιδιά που, σύμφωνα με τον Stamos, ήταν «απαράδεκτα». «Δεν είχε να κάνει με το χρώμα των μαλλιών τους, αλλά δεν ήταν όμορφα», συνέχισε ο ηθοποιός, θεωρώντας μάλλον ότι είναι καλή ιδέα να αποκαλέσει άσχημα δύο μωρά. Οι αδελφές Olsen επέστρεψαν, λοιπόν. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

Προς το παρόν, δεν έχουν σχολιάσει τις δηλώσεις του αλλοτινού συμπρωταγωνιστή τους. Τις νοιάζει, ωστόσο; Μάλλον όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.