CELEBRITIES

Tom Brady: Διακοπές στην Ελλάδα (και) για τον πρώην σύντροφο της Gisele


JTeam

26 Ιουνίου 2023

Tom Brady: Διακοπές στην Ελλάδα (και) για τον πρώην σύντροφο της Gisele
@tombrady / instagram
Ο πρώην θρύλος του NFL διασκεδάζει με θαλάσσια σπορ και ηλιοθεραπεία, σε πολυτελές σκάφος με τα παιδιά του

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούνιο, ωστόσο όλο και περισσότεροι celebrities έχουν ήδη φτάσει στη χώρα, προκειμένου να απολαύσουν θάλασσα, ήλιο και φυσικά το πολυσυζητημένο «greek summer».

Μετά την Claudia Schiffer, η οποία βρέθηκε και φέτος στις Σπέτσες, την Ana de Armas, τον James Frank και τον πατέρα της Angelina Jolie -στη μακρά λίστα προστίθεται και ο Tom Brady.


Ο πρώην σύντροφος της Gisele απόλαυσε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τα παιδιά του, αποσπώντας το διεθνές ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τη DailyMail, ο θρύλος του NFL βρίσκεται στα ελληνικά νησιά και δεν σταματά τα θαλάσσια σπορ και τα μπάνια. Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, δείχνουν τον 45χρονο αθλητή να βουτά στη θάλασσα, να κάνει ηλιοθεραπεία σε πολυτελές σκάφος, αλλά και να διασκεδάζει με τα 3 παιδιά του, τον 15χρονο Thomas Moynahan (τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Bridget Moynahan), τον 13χρονο Benjamin και την 10χρονη Vivian.


Ο διάσημος αθλητής φαίνεται να απολαμβάνει διακοπές για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, μιας και τις προηγούμενες δεκαετίες η σκληρή προετοιμασία για τη νέα αθλητική σεζόν, καθώς και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του άφηναν καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Το προηγούμενο έτος, ήταν έτος αλλαγών για τον Brady, αφού πέρα από το διαζύγιο με τη Gisele, ο ποδοσφαιριστής του NFL αποσύρθηκε από το άθλημα και «κρέμασε τα παπούτσια του», ύστερα από περίπου 23 χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.