CELEBRITIES

Μασκ vs Ζάκερμπεργκ: «Κάντε το σαν μονομάχοι, στο Κολοσσαίο», λέει η ιταλική κυβέρνηση


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Ιουνίου 2023

Μασκ vs Ζάκερμπεργκ: «Κάντε το σαν μονομάχοι, στο Κολοσσαίο», λέει η ιταλική κυβέρνηση
Ραντεβού για ξύλο δεν θέλανε; Βρήκαν το σωστό μέρος

Θυμάσαι που ο Έλον Μασκ και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έδιναν ραντεβού για ξύλο σε κλουβί; Σίγουρα το θυμάσαι. Θυμάσαι που έλεγαν να το κάνουν στο Λας Βέγκας, σαν παλαιστές UFC; Κι αυτό το θυμάσαι. Ε, επειδή κι η ιταλική κυβέρνηση τα ξέρει αυτά, τους προσφέρει καλύτερη λύση: Το Κολοσσαίο.

Όπως αναφέρει το TMXZ, ο υπουργός πολιτισμού της χώρας έπιασε τον Ζακ και του είπε κάτι σαν «τι θα έλεγες να διοργανώναμε την πιο επική μάχη του αιώνα που θα αλλάξει ζωές;». Του πρότεινε να το κάνει την περιβόητη μάχη με τον αντίπαλό του στη μεγαλύτερη και πιο ιστορική αρένα του κόσμου – μία όχι και τόσο καλή ιδέα, που όμως άρεσε πολύ στον CEO της Meta. Τη μετέφερε στον Μασκ και το αποτέλεσμα ήταν το παρακάτω tweet:

Τώρα, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για ένα από τα 7 Θαύματα του Κόσμου (το Κολοσσαίο, όχι η μάχη) και είναι 2.000 ετών, ίσως κα να μην πρέπει να γίνει. Αν γίνει, ωστόσο, εμείς θα προτείνουμε να χαραχτεί σε μία πέτρα το όνομα του νικητή, από τον χαμένο.

Θα είναι δύσκολος αγώνας, το δίχως άλλο. Καταρχάς οι δύο άνδρες έχουν διαφορά ύψους και βάρους – ο Μασκ είναι ψηλότερος και πιο γεροδεμένος. Ο Ζακ, από την άλλη, κάνει ζίου ζίτσου. Εσύ σε ποιον θα πόνταρες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.