CELEBRITIES

H Σάρα Φέργκιουσον μετά τη μαστεκτομή, «νιώθει πολύ τυχερή που είναι ζωντανή»


JTeam

3 Ιουλίου 2023

H Σάρα Φέργκιουσον μετά τη μαστεκτομή, «νιώθει πολύ τυχερή που είναι ζωντανή»
Instagram/ Sarah Ferguson (Fergie)
Το μήνυμα που θέλει να περάσει σήμερα είναι ότι είναι ευγνώμων που βρίσκεται στη ζωή, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της

Η Σάρα Φέργκιουσον την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε μία 8ωρη χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής. Η επέμβασή της ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η ίδια πλέον, αναρρώνει στο σπίτι της.

Η Δούκισσα της Υόρκης ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, μετά από μια τυπική μαστογραφία. Πηγή από το περιβάλλον της που βρίσκεται στο πλάι της όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, μιλώντας στη Sun, δήλωσε:

«Η επέμβαση διήρκησε οκτώ ώρες και ήταν πολύ πιο σοβαρή από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι. Το μήνυμα που θέλει να περάσει σήμερα είναι ότι είναι ευγνώμων και νιώθει πολύ τυχερή που είναι ζωντανή. Θέλει να ευχαριστήσει τους δύο απίστευτους χειρουργούς που της έσωσαν τη ζωή και όλη την ιατρική ομάδα, που εργάστηκε ακούραστα για να τη βοηθήσει».

Η Φέργκιουσον πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII's Hospital την Κυριακή, το οποίο περιθάλπει μέλη της βασιλικής οικογένειας εδώ και δεκαετίες.

Jenny.Gr

Οι εξελίξεις στην υγεία της Δούκισσας του York, έρχονται δύο χρόνια αφότου η ίδια είχε αποκαλύψει στο People μία άλλη περιπέτεια που είχε περάσει, αυτή τη φορά με την ψυχική της υγεία. Για την ακρίβεια, το καλοκαίρι του 2021, η Ferguson είχε δηλώσει ότι από τότε που είχε εμφανιστεί στη βασιλική οικογένεια, το 1986, τα ταμπλόιντ την είχαν βάλει στόχο, αφού δημοσίευαν σκληρά άρθρα για την ίδια, αποκαλώντας την μάλιστα, ως «Δούκισσα του Χοιρινού» (Dutchess of Pork, κάνοντας λογοπαίγνιο με τον τίτλο που έφερε ως Dutchess of York). Η σύγκριση μάλιστα με την καλή της φίλη, πριγκίπισσα Diana, ήταν αναπόφευκτη, κάτι που την επιβάρυνε περισσότερο.

«Είχα μεγάλα προβλήματα λόγω του ψυχικού τραύματος που μου προκάλεσαν», ανέφερε τότε στο People, συμπληρώνοντας: «Χρειάστηκε πολλή δουλειά γιατί πίστευα κάθε λέξη που έγραφαν για μένα τα πρωτοσέλιδα. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Ήταν πραγματικά μία σκοτεινή περίοδος. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να εξηγήσω γιατί έκανα σαμποτάζ στον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.