CELEBRITIES

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον με το πιο λάθος κόσμημα στην πρεμιέρα του Mission: Impossible - Dead Reckoning


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Ιουλίου 2023

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον με το πιο λάθος κόσμημα στην πρεμιέρα του Mission: Impossible - Dead Reckoning
splashnews.com
Λάθος κόσμημα, στη λάθος στιγμή, με το πιο λάθος φόρεμα για την Ρεμπέκα Φέργκιουσον

Ακόμα μια ταινία έκανε την πρεμιέρα της, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, όπου το πολυαναμενόμενο Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One «παραδόθηκε» στο κοινό για να το κρίνει και όπως είναι προφανές το κόκκινο χαλί πλημμύρισε με celebrities και καλεσμένους. Υπήρχε όμως μια συγκεκριμένη καλεσμένη, μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, η Ρεμπέκα Φέργκιουσον, που έκλεψε όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας.

Η Φέργκιουσον εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια αστραφτερή γκρι στράπλες τουαλέτα της Maison Natan από την Fall 2023 Couture συλλογή, με φούστα σε γραμμή άλφα. Πολύ καλή επιλογή για πρεμιέρα και ειδικά αυτή την πρεμιέρα. Δεν ήταν όμως το couture ρούχο που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά το κόσμημα που είχε στον λαιμό της.

Το κόσμημα αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είχε δική του προσωπικότητα, δική του θέληση και δική του ζωή. Έμοιαζε να έχει γατζωθεί στον λαιμό της Φέργκιουσον και να γίνεται ένα με αυτήν σιγά σιγά. Αρκετά τρομακτικό θα μπορούσαμε να πούμε, επειδή το φόρεσε εντελώς λάθος. Το εντυπωσιακό κόσμημα του Christophe Coppens σε συνεργασία με την Maison Natan είναι ένα πολύ πρωτοποριακό έργο τέχνης, το οποίο για να αναδειχθεί χρειάζεται μια πολύ μινιμαλιστική προσέγγιση στο υπόλοιπο look. Ίσως ένα column φόρεμα, χωρίς γυαλάδες θα ήταν καλύτερη επιλογή. Ό,τι έγινε, έγινε όμως τώρα.

Jenny.Gr

Βέβαια χωρίς αυτό το κόσμημα δε θα γράφαμε κάτι για την Φέργκιουσον, αφού ναι μεν φορούσε ένα πολύ σικάτο φόρεμα, αλλά ήταν μόνο ένα σικάτο φόρεμα. Οπότε, αποστολή εξετελέσθη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.