ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα trends μίλησαν: Αυτά είναι τα μόνα κοσμήματα που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

4 Ιουλίου 2023

Τα trends μίλησαν: Αυτά είναι τα μόνα κοσμήματα που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι
Instagram/jennywalton
Ήρθε η ώρα να στολιστείς! Οι μεγαλύτερες τάσεις στα κοσμήματα για αυτό το καλοκαίρι είναι στην παρακάτω λίστα

Δεν έχει σημασία αν το προσωπικό σου στιλ είναι πιο μινιμαλιστικό ή πιο μαξιμαλιστικό. Δεν έχει σημασία αν είναι vintage ή καινούργια. Τα κοσμήματα είναι ένα αξεσουάρ το οποίο το φοράμε όλοι για να δώσουμε το «κάτι παραπάνω» στο look μας, είτε να τονίσουμε κάποιο σημείο του σώματός μας.

Το πως συνδυάζουμε τα κοσμήματά μας είναι αυτό που κάνει το look μοναδικό και προσωπικό. Τα κοσμήματα από μόνα τους μπορεί να είναι όμορφα, αλλά αν δεν σεταριστούν σύμφωνα με το στιλ μας, τότε μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αποκαρδιωτικό. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε ποια κοσμήματα μας πηγαίνουν και να μην ακολουθούμε «τυφλά» τις τάσεις, όπως και στα ρούχα άλλωστε. Όπως επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε τις τάσεις των κοσμημάτων, διότι αντίστοιχα μπορεί να φορέσουμε κάποιο και το look μας λόγω αυτού και μόνο να δείχνει παρωχημένο και dated - βέβαια αν το συνδυάσεις ολόσωστα μπορεί να ξεκινήσεις ένα micro-trend, ποιος ξέρει!

Το καλό αυτή τη σεζόν είναι πως οι τάσεις των κοσμημάτων έχουν να προσφέρουν από κάτι για όλα τα στιλ και σίγουρα θα βρεις κάποια που σε αντιπροσωπεύει. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τις 7 τάσεις στα κοσμήματα αυτό το καλοκαίρι και κράτα σημειώσεις γιατί θα σου χρειαστούν!

1. Φόρα τα μαργαριτάρια σου ή τις πέρλες σου

2. Φόρα μεγάλα κοσμήματα με πέτρες

3. Φόρα το κολιέ με το κορδόνι

4. Φόρα πολλά μικρά κοσμήματα με σμάλτο

5. Φόρα ασήμι με χρυσό μαζί

6. Φόρα μεγάλα, ογκώδη κοσμήματα σε χρυσό

7. Φόρα μια καρφίτσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.