CELEBRITIES

Ματ Ντέιμον: «Είπα στη γυναίκα μου ότι θα κάνω διάλειμμα από τη δουλειά, εκτός αν πάρει τηλέφωνο ο Nolan»


Κλέλια Φατούρου

18 Ιουλίου 2023

Ματ Ντέιμον: «Είπα στη γυναίκα μου ότι θα κάνω διάλειμμα από τη δουλειά, εκτός αν πάρει τηλέφωνο ο Nolan»
Τελικά τον πήρε για το Oppenheimer

Ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του βρέθηκαν στο γραφείο του ψυχολόγου τους για λίγη θεραπεία ζευγαριών και εκεί ακούστηκε μία υπόσχεση. «Ξέρω ότι θα ακουστεί φτιαχτό, αλλά είναι αλήθεια. Θα πω κάτι πολύ προσωπικό, αλλά ορκίστηκα στη γυναίκα μου ότι θα κάνω διάλειμμα από την υποκριτική ΕΚΤΟΣ αν με πάρει τηλέφωνο ο Κρίστοφερ Νόλαν».

Ο λόγος για αυτή τη συζήτηση ήταν μάλλον ότι ο Ντέιμον δούλεψε ασταμάτητα τα τελευταία δύο χρόνια, αφού συμμετείχε στο Air, στο οποίο ήταν και παραγωγός, στο The Last Duel, το Stillwater και το τελευταίο Thor.

Αυτά αποκάλυψε ο ηθοποιός στους συμπρωταγωνιστές του Έμιλυ Μπλαντ και Κίλιαν Μέρφι, από την ταινία Oppenheimer που κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου. Η υπόσχεση που έδωσε τηρήθηκε και δεν μπορούσε να πει όχι σε πρόταση του Νόλαν. «Είχαμε συνεργαστεί ξανά στο Interstellar του 2014 και ο Κρις με είχε για καιρό στον πάγο. Δεν είχα ιδέα για την πρόταση που θα ερχόταν όταν της το είπα, γιατί αυτός ο σκηνοθέτης δεν σου λέει ποτέ τίποτα. Σε παίρνει απλά ξαφνικά μια μέρα».

«Ισχύει. Δεν είχα ιδέα ότι έγραψε το σενάριο αυτής της ταινίας, μέχρι που με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για τον ρόλο», συμφώνησε ο Ιρλανδός Μέρφι.

Το αποτέλεσμα είναι ότι θα δούμε τον Ντέιμον στην πολυσυζητημένη ταινία (μαζί με την Μπάρμπι) που αφορά τον πατέρα της ατομικής βόμβας, J. Robert Oppenheimer. Ο ηθοποιός υποδύεται τον στρατηγό Γκρόουβς που επέβλεψε το Μανχάταν Project και όλοι μιλούν ήδη για μία αριστουργηματική ταινία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.