CELEBRITIES

Άνγκους Κλάουντ: Πέθανε ο 25χρονος ηθοποιός από το «Euphoria» - Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του


JTeam

1 Αυγούστου 2023

Άνγκους Κλάουντ: Πέθανε ο 25χρονος ηθοποιός από το «Euphoria» - Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του
@anguscloud / instagram
Ο Άνγκους Κλάουντ «πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις» μετά τον θάνατο του πατέρα του, αναφέρει πηγή κοντά στην οικογένεια

Σε ηλικία 25 ετών πέθανε ο Άνγκους Κλάουντ, πρωταγωνιστής στην επιτυχημένη σειρά «Euphoria», του HBO. Ο Κλάουντ, ο οποίος υποδυόταν τον έμπορο ναρκωτικών Fezco «Fez» O'Neill, πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.

«Με την πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο», ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού. Πριν από μερικές ημέρες, ο Κλάουντ είχα χάσει από την ζωή και τον πατέρα του. Παράλληλα τονίζεται πως το τελευταίο διάστημα, ο ηθοποιός πάλευε με ψυχικές διαταραχές και αυτοκτονικές τάσεις. «Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι ξέρουμε ότι ο Άνγκους βρίσκεται πλέον κοντά στον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο πιο κοντινός του φίλος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ελπίζουμε ο θάνατός του να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι δεν πρέπει να το παλεύουν σιωπηλά».

Μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ η τελευταία ανάρτηση του Άνγκους Κλάουντ, αφορούσε τον πατέρα του, αλλά και το πόσο του λείπει.


Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός, έμενα στο σπίτι της οικογένειας του, καθώς πάλευε με κατάθλιψη και «προσπαθούσε να ξεπεράσει την θλίψη του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Είμαστε απίστευτα θλιμμένοι που μάθαμε για τον θάνατο του Άνγκους Κλάουντ. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας του HBO και του Euphoria», ανέφερε το HBO σε ανακοίνωσή του. «Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Ο Κλάουντ είχε μικρούς τίτλους σε δύο ταινίες, το North Hollywood και το The Line. Είχε επίσης εμφανιστεί σε μουσικά βίντεο για καλλιτέχνες όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD. Ωστόσο η καριέρα του απογειώθηκε όταν κέρδισε τον ρόλο του Fez, στο Euphoria.

@jennygr_ Ο ηθοποιός Angus Cloud που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Fez» στη σειρά «Euphoria», έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 25 του χρόνια μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια «Με την πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο», ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού Πριν από μερικές ημέρες, ο Cloud έχασε τον πατέρα του. Παράλληλα τονίζεται πως το τελευταίο διάστημα, ο ηθοποιός πάλευε με ψυχικές διαταραχές και αυτοκτονικές τάσεις «Ελπίζουμε ο θάνατός του να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι δεν πρέπει να το παλεύουν σιωπηλά» αναφέρεται στην ανακοίνωση Διάβασε περισσότερα στο #jennygr #anguscloud #euphoria #fez #f #fy #fyp #foryou #fypシ #viral #viralvideo #viraltiktok #jennygr #φοργιου #φοργιουπειτζ #φυπシ #greektiktokers ♬ original sound - Jennygr

Mερικές από τις καλύτερες στιγμές του Άνγκους Κλάουντ στην επιτυχημένη σειρά Euphoria

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.