CELEBRITIES

Ραφαέλ Ναδάλ: Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα για τον θρυλικό τενίστα


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Ραφαέλ Ναδάλ: Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα για τον θρυλικό τενίστα
@rafaelnadal / instagram
Πόρος και Ισθμός Κορίνθου, μερικές από τις περιοχές που επισκέφθηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ

Για ένα ακόμη καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά, έχουν προσελκύσει διάσημους ανθρώπους και μη, από κάθε μεριά του πλανήτη.

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον τράβηξαν οι διακοπές του θρυλικού τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει παραδοσιακό φαγητό και εντυπωσιακά νησιά.

Ο Ισπανός σταρ, ξεκίνησε τις διακοπές με το σκάφος του στα νησιά του Ιονίου, και στη συνέχεια διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου, προκειμένου να βρεθεί στον Πόρο. Στο νησί του Πόρου, ο διάσημος τενίστας έχει επισκεφθεί ορισμένες ταβέρνες της περιοχής, αλλά και φωτογραφήθηκε με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου.

Ο Ναδάλ μάλιστα, βρίσκεται στην χώρα περίπου έναν μήνα και όπως φαίνεται οι διακοπές του δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Βρισκόμενος στο πολυτελές γιοτ του «Μπετόβεν», έχει επισκεφθεί το Μεγανήσι, την Κέρκυρα, την Ιθάκη, και άλλα νησιά.

Σημειώνεται πως μαζί του είναι η σύζυγός του Μέρι Περέγιο αλλά και ο γιος τους. Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει να παίξει αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και να κλείσει την καριέρα του το 2024 στο Παρίσι αρχικά στο Roland Garros και εν συνεχεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.