CELEBRITIES

Μάθιου Μακόναχι: Η σύζυγός του, Καμίλα Άλβες, μίλησε για τα καψόνια που της έκανε η πεθερά της


JTeam

24 Αυγούστου 2023

Μάθιου Μακόναχι: Η σύζυγός του, Καμίλα Άλβες, μίλησε για τα καψόνια που της έκανε η πεθερά της
Instagram/officiallymcconaughey
«Ήθελε απλά να με κάνει να διεκδικήσω τη θέση μου και να της πάω κόντρα»

Η μητέρα του Μάθιου Μακόναχι, Κέι, είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του, αλλά όχι μόνο με θετικό τρόπο. Αν και τώρα είναι τρομερά δεμένοι και είναι μαζί με την οικογένεια του Μάθιου σε όλα τα σημαντικά γεγονότα, δεν μιλούσαν για τουλάχιστον 8 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν μετά την τεράστια επιτυχία της ταινία του "Dallas Buyers Club", που του χάρισε και Όσκαρ. Η μαμά του έδινε πληροφορίες στον Τύπο για τη ζωή του. «Είχα ανάγκη να μιλήσω στο τηλέφωνο με τη μαμά μου, αλλά ένιωθα ότι μιλούσα με μία θαυμάστρια. Της έλεγα πράγματα και ξαφνικά τα έβλεπα στα περιοδικά, μετά από 3 μέρες. Της είπα ότι αυτά ηταν μεταξύ μας!». Μετά από 8 χρόνια, μπήκαν όρια και η σχέση βελτιώθηκε.

Υπάρχει όμως και η ιστορία της Καμίλα Άλβες, την οποία και μοιράστηκε στο "Biscuits & Jam podcast". «Έκανε όλα αυτά τα πράγματα όταν με γνώρισε. Με τέσταρε πραγματικά. Με φώναζε με τα ονόματα των πρώην του Μάθιου, μιλούσε ισπανικά μαζί μου χλευάζοντάς με και με μείωνε». Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα ταξίδι που έκαναν οι δυο τους για ένα fashion show. «Μου έλεγε ιστορίες και με έκανε να σκέφτομαι περίεργα. Την τρίτη μέρα, μου μίλησε για κάτι προσωπικό της, έκλαιγε και όταν την έβαλα στο κρεβάτι, κατάλαβα ότι έλεγε ψέματα».

Ήταν η στιγμή που έβγαλε την πικάντικη βραζιλιάνικη πλευρά της Καμίλα. «Εντάξει, αυτό ήθελα. Είσαι πλέον ευπρόσδεκτη. Ήθελε απλά να παλέψω για να διεκδικήσω τη θέση μου και να με κάνει να της πάω κόντρα». Από τότε, η σχέση τους είναι πολύ καλή, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και κάνουν παρέα. Εντάξει όμως, τη λες και σαδιστική αυτή τη συμπεριφορά. Ειδικά όταν προέρχεται από τη μελλοντική πεθερά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.