CELEBRITIES

Αυτές είναι 10 από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές των celebrities - Από την Μπιγιόνσε μέχρι την Κέιτι Πέρι


Τόνια Τζάφερη

29 Αυγούστου 2023

Αυτές είναι 10 από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές των celebrities - Από την Μπιγιόνσε μέχρι την Κέιτι Πέρι
@beyonce / instagram
Μερικές από τις στιγμές που θα ήθελαν σίγουρα να ξεχάσουν

Δεν είμαστε εδώ για να κοροϊδέψουμε, ούτε για να χλευάσουμε κάποιον. Ωστόσο το TikTok αποφάσισε να μοιραστεί με τον αλγόριθμο μας μερικές από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές των celebrities, οι οποίες μας δείχνουν πως δεν έχει καμία σημασία το πόσο ασφαλής είσαι, ή πoση κοινωνική καταξίωση και δόξα μπορεί να έχεις, -κάποια στιγμή κάτι θα πάει λάθος. Kαι οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος γι' αυτό.

Το κακό είναι πως σήμερα, κάπου θα υπάρχει και μια κάμερα να καταγράφει όλα όσα εσύ θα προτιμούσες να ξεχάσεις ή να μην είχαν συμβεί ποτέ.

Και επειδή λοιπόν, όπως όλοι μας, έτσι και οι διάσημοι έχουν και κακές στιγμές, πάμε να δούμε μερικές από αυτές.

Για αρχή συναντάμε την Κέιτι Πέρι, η οποία αποφάσισε να ξεγελάσει το κοινό της. Παρίστανε πως έπαιζε φλάουτο, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα playback. Μια στιγμή ήταν αρκετή για να μπερδευτεί και να χάσει τον ρυθμό και τελικά να καταλήγει να ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές της που θέλησε να τους κοροϊδέψει και να δείξει πως γνωρίζει φλάουτο. Η ντροπή ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, και σίγουρα το μάθημα της το πήρε.

Επόμενη η Ντέμι Λοβάτο. Η οποία φαίνεται να παίρνει υπερβολικά σοβαρά τα πράγματα που της συμβαίνουν, ακόμη και αν πρόκειται για μια ερώτηση. «Ποιο είναι το αγαπημένο σου πιάτο;», την ρωτά η δημοσιογράφος, εννοώντας ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό. Εκείνη βιαστικά, απαντά πως είναι οι κούπες. Και μάλιστα το συνεχίζει τονίζοντας πως προτιμά τις κούπες ως σκεύος, γιατί μπορεί και κρατάει με άνεση οτιδήποτε είναι ζεστό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, συνειδητοποιεί πως έχει δώσει μια από τις πιο χαζές απαντήσεις της καριέρας της.

Για να δεις το μαλλί της Μπιγιόνσε, μαζί με όλο το κεφάλι της να πιάνεται σε ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια συναυλίας της, την Κρις Τζένερ να κατουριέται κυριολεκτικά από τον φόβο της (όχι και τόσο αστείο), τον Τομ Χόλλαντ να γλιτώνει για πολύ λίγο από πέσιμο καρέκλας με αριστοτεχνικό τρόπο, την Νίκι Μινάζ να σκίζεται επί σκηνής το φόρεμα της και να το διαχειρίζεται άψογα, την Ριάνα να χλευάζει την Αριάνα Γκράντε, τον Μιγκέλ να τραυματίζει θαυμαστές στην συναυλία του με ένα άκρως επικίνδυνο άλμα, και τον Ράιν Σίκρεστ να κοιτάζει με τον πιο αδιάκριτο τρόπο την Κέτι Πέρι -τσέκαρε απλά το παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.