UPDATE

Ντάουτσεν Κρους: To διάσημο μοντέλο απαγγέλει Ελύτη όσο βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα


JTeam

17 Αυγούστου 2023

Ντάουτσεν Κρους: To διάσημο μοντέλο απαγγέλει Ελύτη όσο βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα
@doutzen/ instagram
Η Ντάουτσεν Κρους απολαμβάνει με την οικογένεια της το ελληνικό καλοκαίρι και μοιράζεται τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις διακοπές της

To «ελληνικό όνειρο» ζει η Ντάουτσεν Κρους, απαγγέλλοντας στίχους του Ελύτη, κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο, και δίπλα στα νερά του Αιγαίου. Το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία, πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα και ακριβοπληρωμένα της σύγχρονης ιστορίας και αυτή τη φορά βρέθηκε με την οικογένεια της στη χώρα, προκειμένου να απολαύσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Jenny.Gr
@doutzen/instagram

Η Κρους φάνηκε πως έζησε το “ελληνικό καλοκαίρι” στα καλύτερα του, απολαμβάνοντας μπάνια, ηλιοβασιλέματα, αλλά και τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Μπορεί στην δική της περίπτωση να μην είδαμε τάβλι, όπως στη Ντούα Λίπα, ωστόσο είδαμε σκάκι.

Jenny.Gr
@doutzen / instagram

Πέρα από τις εικόνες όμως, η ίδια δημοσίευσε και ένα βίντεο, υμνώντας την Μεσόγειο και την απλότητα της ζωής στην Ελλάδα. Στη λεζάντα του βίντεο, μοιράστηκε και τους γνωστούς στίχου του Ελύτη:

«Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Η Ντάουτσεν Κρους ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το 2003 ενώ γρήγορα στάλθηκε από το πρακτορείο της στη Νέα Υόρκη, όπου και συνεργάστηκε με το διάσημο brand εσωρούχων Victoria's Secret από το 2008 έως το 2014.

Παράλληλα, είναι πρέσβειρα της μάρκας L'Oréal Paris από το 2006. Από το 2008 είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με εκτιμώμενο εισόδημα πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το 2014, ήρθε δεύτερη στη λίστα του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα, εκτιμώντας ότι κέρδισε 8 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο. Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα αμέτρητων περιοδικών, όπως το Vogue, το Harper's Bazaar και το Elle, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες για κορυφαίους σχεδιαστές όπως οι Chanel, Dior και Gucci.