CELEBRITIES

H κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Πιτ, αφού ξύρισε το κεφάλι της, έβαψε ροζ τα μαλλιά της


JTeam

30 Αυγούστου 2023

H κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Πιτ, αφού ξύρισε το κεφάλι της, έβαψε ροζ τα μαλλιά της
H νέα εμφάνιση της Σιλό Τζολί-Πιτ στην Καλιφόρνια, μας εξέπληξε ξανά ευχάριστα

Μπορεί να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο η Σιλό Τζολί-Πιτ γνωρίζει καλά πως να κάνει την παρουσία της αισθητή. Η 17χρονη κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού επιλέγει να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να απέχει από τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο οι εμφανίσεις της αποσπούν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στα καταστήματα Erewhon, προκειμένου να απολαύσει φαγητό μαζί με έναν φίλο της.

Σε χαλαρή και καλή διάθεση, η Σιλό επέλεξε ένα μαύρο t-shirt, το οποίο συνδύασε με ένα τζιν σόρτς και αθλητικά. Τα βλέμματα, στράφηκαν περισσότερο προς τα μαλλιά της, τα οποία πριν από μερικούς μήνες ξύρισε και αυτή τη φορά τα βλέπουμε σε ροζ αποχρώσεις.

Αφού απόλαυσε το μεσημεριανό της, η Σιλό αποχαιρέτησε τον φίλο της και στην συνέχεια επέστρεψε στο πρόγραμμα της. Πολλοί ωστόσο ήταν εκείνοι που σχολίασαν μια ακόμη αλλαγή στα μαλλιά της, ενώ εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε, είναι το πόσο πολύ υποστηρίζει τις αλλαγές της, και παράλληλα δεν σταματά να πειραματίζεται με την εμφάνιση της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.