CELEBRITIES

Η Ντακότα Τζόνσον, με κοντό ξανθό καρέ, δίνει το hair inspo για το φθινόπωρο


JTeam

30 Αυγούστου 2023

Η Ντακότα Τζόνσον, με κοντό ξανθό καρέ, δίνει το hair inspo για το φθινόπωρο
Κοντό ξανθό καρέ με curtain bangs - Το δοκίμαζες;

Ελάχιστοι άνθρωποι είναι πανέμορφοι και με μακριά μαλλιά, και με κοντά μαλλιά, και χωρίς καθόλου μαλλιά, ενδεχομένως. Ένας από αυτούς, είναι η Ντακότα Τζόνσον, την οποία έχουμε συνηθίσει με μακριά χαίτη και τώρα ήρθε να κάνει την ανατροπή – κι είναι τέλεια, χωρίς καν το προσπαθεί.

Με κοντό ξανθό καρέ και curtain bangs, είναι μία άλλη. Η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες της ταινίας Daddio στην οποία πρωταγωνιστεί και, επειδή αύριο θα κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνεις το ίδιο, δες παρακάτω ποια φωτογραφία να δείξεις για reference.

Ας μην κοροϊδευόμαστε – μάλλον είναι περούκα. Θα της πήγαινε να το κρατήσει, ωστόσο. Η φράντζα της πηγαίνει τέλεια, καθώς πλαισιώνει ιδανικά το πρόσωπό της, ενώ οι χαλαρές μπούκλες μοιάζουν φυσικές.

Της πηγαίνει; Πολύ. Μας εμπνέει να γίνουμε effortless cool girls; Σίγουρα. Θα τολμούσαμε αντίστοιχη αλλαγή στην πραγματικότητα, κι όχι σε περούκα; Ίσως όχι.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.