CELEBRITIES

Σελίν Ντιόν: Δυσκολεύει η κατάσταση της υγείας της - «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μειώσουμε τον πόνο»


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2023

Σελίν Ντιόν:  Δυσκολεύει η κατάσταση της υγείας της - «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μειώσουμε τον πόνο»
@celinedion / instagram
Η αδερφή της Σελίν Ντιόν, έδωσε μια ακόμη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της και τα νέα δεν είναι καλά

Τα τελευταία χρόνια η διάσημη Καναδή ερμηνεύτρια έχει αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας και τις συναυλίες της, προκειμένου να εστιάσει στην υγεία της, και να καταφέρει να βελτιώσει την κατάσταση της, μετά την διάγνωση με σπάνια νευρολογική ασθένεια. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person, το οποίο πέρα από κρίσεις επιληψίας, σπασμούς και νευρολογικά συμπτώματα, οδηγεί σταδιακά σε μυϊκή παράλυση και ακαμψία.


Και η ίδια η Σελίν, μιλώντας για τους λόγους που ακύρωσε την συναυλία της είχε δηλώσει πως την ταλαιπωρούν σπασμοί που επηρεάζουν «κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της», μερικές φορές «προκαλώντας δυσκολίες ακόμη και όταν περπατάει». Ακόμη δήλωσε πως οι σπασμοί αυτοί «δεν της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσει όπως παλιότερα».

Τα νεότερα για την κατάσταση της Σελίν Ντιόν, σύμφωνα με την αδερφή της

«Είναι δυνατή γυναίκα», τόνισε η αδελφή της, Κλοντέτ, μιλώντας στο «HELLO» του Καναδά. Όμως, «είναι μια ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα και η κατάσταση είναι δύσκολη». «Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες», δήλωσε, αναφερόμενη στα συμπτώματα.

Jenny.Gr
Splash News


«Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», είπε η ίδια, αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν. «Ευχόμαστε οι ερευνητές να βρουν μια βοηθητική θεραπεία για αυτή τη φριχτή ασθένεια. Προσευχόμαστε πραγματικά για ένα θαύμα», πρόσθεσε και δήλωσε βέβαιη πως έτσι σκέφτονται και οι φανς της τραγουδίστριας. «Αγαπούν τη Σελίν. Όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για το τι άνθρωπος είναι», σημείωσε.


Η 55χρονη Σελίν έχει ακυρώσει όλες τις συναυλίες της και ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της μέχρι να νιώσει ξανά έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή, ωστόσο έκτοτε δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις και σύμφωνα με τα λεγόμενα της αδερφής της, η υγεία της δεν έχει βελτιωθεί.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.