CELEBRITIES

Μάικλ Φασμπέντερ: Πριν αποθεώσουμε τη νέα του ταινία, ας θυμηθούμε ότι το '10 έστειλε την πρώην του στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία


Στεφανία Παπαδημητρίου

1 Σεπτεμβρίου 2023

Μάικλ Φασμπέντερ: Πριν αποθεώσουμε τη νέα του ταινία, ας θυμηθούμε ότι το '10 έστειλε την πρώην του στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία
Πίσω στο 2010, ο ηθοποιός χτύπησε τόσο την τότε σύντροφό του που νοσηλεύτηκε με εσωτερική αιμορραγία. Αλλά φαίνεται πως το Χόλιγουντ ξεχνά γρήγορα

Την Τρίτη, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ, The Killer, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον, Μάικλ Φασμπέντερ και Μονίκ Γκάντερτον. Κι ενώ κάποιοι μιλούσαν για την υπόθεση του έργου, την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας και την προβολή του στο Netflix από τον Νοέμβιο, άλλοι ήρθαν για να μας θυμίσουν μερικά πράγματα.

«Καθημερινή υπενθύμιση πως ο Μάικλ Φασμπέντερ χτύπησε την πρώην του τόσο άσχημα και την έσυρε με το αυτοκίνητο, που νοσηλεύτηκε με εσωτερική αιμορραγία, γυρισμένο γόνατο και μία σπασμένη κύστη στις ωοθήκες», έγραψε χρήστης του Χ, πάνω από το τρέιλερ.

Τον Μάρτιο του 2010, η Σανάουιν «Λίζι» Άντριους κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ηθοποιού, απαγορεύοντάς του να πλησιάσει την ίδια και τα δύο παιδιά της. Υποστήριξε ότι την είχε κακοποιήσει πολλές φορές και ζήτησε 24 χιλιάδες δολάρια για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα. Τότε, ο Φασμπέντερ δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο ενώ παρέμεινε σιωπηλός ακόμη και το 2018, όταν, με αφορμή το #MeToo, η Daily Beast επανέφερε το θέμα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το λεπτομερές ρεπορτάζ του μέσου, είχαν βγει με δύο φίλους για φαγητό και, τυχαία, βρέθηκαν στο ίδιο μέρος με πρώην της Άντριους. Εκείνος τους πλησίασε για να χαιρετήσει, ο Φασμπέντερ έγινε έξαλλος και εξερράγη στην επιστροφή προς το σπίτι.

Φέρεται να της ούρλιαζε, οδηγώντας απερίσκεπτα και με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα εκείνη να του πει να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγει έξω. Πήγε στη μεριά του οδηγού για να βγάλει το κλειδί από τη μίζα, όμως εκείνος ξεκίνησε να οδηγεί ξανά, σέρνοντάς τη και τραυματίζοντάς τη βαριά. «Μπήκα στο νοσοκομείο και είχα στραμπουλήξει τον αριστερό μου αστράγαλο, μου είχε βγει το γόνατο και μου έσπασε μία κύστη στην ωοθήκη», δήλωσε στην αστυνομία. «Και σοβαρή εσωτερική αιμορραγία».

Τον Ιούλιο του 2009, είχαν πάει σ’ ένα φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο Φασμπέντερ συνέχισε με έναν φίλο του για ένα ποτό, η Άντριους γύρισε στο ξενοδοχείο όπου έμεναν και, όπως υποστήριξε, το βράδυ μπήκαν κι οι δύο στο δωμάτιο, προσπαθώντας να κάνουν σεξ μαζί της. Εκείνη έφυγε και κοιμήθηκε σε διπλανό δωμάτιο για να γλιτώσει, ενώ ισχυρίζεται ότι το επόμενο πρωί τον βρήκε να κοιμάται μες στα ούρα του. Προσπάθησε να τον ξυπνήσει κι εκείνος την έσπρωξε δυνατά σε μία καρέκλα, σπάζοντας τη μύτη της.

Έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, όμως αποφάσισε να τα αναιρέσει μία ημέρα πριν την ακρόαση στο δικαστήριο, χωρίς να αναφέρει το γιατί. Ο Φασμπέντερ, πάντως, και την καριέρα του συνέχισε, και cancelled δεν έγινε, και ελάχιστοι θυμούνταν αυτά τα περιστατικά, μέχρι που επανήλθαν στο φως. Θα μιλήσει άραγε αυτήν τη φορά, ή θα συνεχίσει σιωπηλός;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.