CELEBRITIES

Ξέρατε ότι ο Michael Fassbender έχει και δεύτερη καριέρα;


JTeam

13 Ιουνίου 2022

Ο Michael Fassbender με κράνος αυτοκινήτου
Pexels.com
Ο γνωστός ηθοποιός Michael Fassbender ασχολείται και με τους αγώνες ταχύτητας από το 2016, ενώ μόλις συμμετείχε στον αγώνα αντοχής 24 Hours of Le Mans

Ο Michael Fassbender ήταν ο Magneto στην τελευταία ταινία των X-Men, συμμετείχε στο Άδωξοι Μπάσταρδη του Quentin Tarantino και το βραβευμένο με Όσκαρ 12 Χρόνια Σκλάβος και πρωταγωνίστησε στην ταινία Steve Jobs. Υπήρξε δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ η γκάμα των ρόλων που έχει υποδυθεί αποδεικνύει ότι είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός. Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι ότι ο Michael Fassbender είναι και πολύ καλός οδηγός σε ράλι ταχύτητας.

Αν και ερασιτέχνης, η καριέρα του πίσω από το τιμόνι έφτασε ίσως στο αποκορύφωμά της το σαββατοκύριακο που πέρασε, όταν συμμετείχε με ομάδα της Porsche στον 24ωρο αγώνα αντοχής και ταχύτητας Le Mans. Ο συγκεκριμένος αγώνες είναι μια από τις πιο εμβληματικές παραδόσεις των motorsports, με τις ομάδες να κατατάσσονται βάση της απόστασης που καλύπτουν σε 24 ώρες και όχι της σειράς με την οποία τερμάτισαν.

Τα motorsports ήταν το πρώτο όνειρο του Fassbender, πριν ακόμα ανακαλύψει την υποκριτική. «Πάντα ένιωθα μια σύνδεση με τα αυτοκίνητα, με την οδήγηση και την ταχύτητα» είχε πει σε συνέντευξη τύπου το 2020. Τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει αγωνιστικά αυτοκίνητα της Porsche σε αρκετούς 4ωρους αγώνες αντοχής και δύο αγώνες Supercup.

Αν και το παιδικό του όνειρο γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα, ο Fassbender παραμένει αφοσιωμένος στον κινηματογράφο. Μέσα στο 2022 θα εμφανιστεί στην ποδοσφαιρική κωμωδία του Taika Waititi Next Goal Wins, αλλά και δίπλα στον Arnold Schwarzenegger στο Kung Fury 2.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.