CELEBRITIES

Τζόνα Χιλ: Η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για συναισθηματική κακοποίηση - «Κορίτσια, αν ζείτε το ίδιο, φύγετε»


Στεφανία Παπαδημητρίου

9 Ιουλίου 2023

Τζόνα Χιλ: Η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για συναισθηματική κακοποίηση - «Κορίτσια, αν ζείτε το ίδιο, φύγετε»
Έκανε gaslighting, χρησιμοποιούσε την ψυχική του υγεία για να γίνει χειριστικός, της ζητούσε να ξεκόψει από άνδρες φίλους της και να σβήσει φωτογραφίες από τα σόσιαλ, επειδή απλώς φορούσε μαγιό

Πίσω στο 2021, όλοι μιλούσαμε για την αναγέννηση του Τζόνα Χιλ. Εκείνος, έδινε συνεντεύξεις για να αποδομήσει τα στερεότυπα του Χόλιγουντ, μιλούσε για το fat shaming που δεχόταν, έλεγε πως προτεραιότητά του, ήταν η ψυχική του υγεία και ζητούσε να μη σχολιάζουν τα κιλά που έχασε, καθώς αυτό τον βάραινε. Και όλοι ήταν μαζί του -ήταν ο self-care king που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν. Τώρα, η πρώην σύντροφος του, Σάρα Μπρέιντι, αποκαλύπτει ότι τα πράγματα μάλλον ήταν διαφορετικά και τον κατηγορεί για συναισθηματική κακοποίηση.

Η σέρφερ έκανε μία σειρά IG stories, στα οποία ανέφερε ότι ο ηθοποιός της έκανε gaslighting, ήταν χειριστικός και προσπαθούσε να την πείσει να κατεβάσει φωτογραφίες της με μαγιό. Ακόμη, μοιράστηκε μήνυμα που της είχε στείλει εκείνος και της έλεγε πως μερικές από τις αναρτήσεις της ξεπερνούσαν τα όριά του και «έπληξαν τη μεταξύ τους εμπιστοσύνη». Ναι, οι δικές της αναρτήσεις που έκανε σερφ, ξεπερνούσαν τα δικά του όρια.

Jenny.Gr

«Κορίτσια, αυτό είναι μία προειδοποίηση προς όλες. Αν ο σύντροφός σας, σας μιλάει έτσι, σχεδιάστε την αποχώρησή σας! Πάρτε με τηλέφωνο αν θέλετε κάποιον να σας ακούσει», έγραψε και από κάτω είχε ένα screenshot από τη συνομιλία τους. Εκείνη κατέβασε μερικές από τις αναρτήσεις της, εκτός από ένα βίντεο που έκανε σερφ και ήταν το καλύτερό της. Τον ρώτησε, ωστόσο, αν θα ένιωθε καλύτερα σε περίπτωση που εκείνη άλλαζε το cover της ανάρτησης. «Ναι, βάλε ένα που δεν δείχνει τον κ*λο σου με στρινγκ», της απάντησε.

Jenny.Gr

Αντί να τον χωρίσει επιτόπου χωρίς καν να του το πει - ένα απλό γκόστινγκ θα αρκούσε, άλλαξε όλα εκείνα που τον ενοχλούσαν. Φυσικά και εκείνος δεν χάρηκε τόσο. Φυσικά και της είπε:

«Σέβομαι το πώς θέλεις να παρουσιάζεις τον εαυτό σου. Σέβομαι το ότι είσαι σέξι και όμορφη. Και σέβομαι το πώς θέλεις να ζήσεις. Αλλά σέβομαι και τον εαυτό μου και όσα με ενδιαφέρουν στη δική μου ζωή και όλα εκείνα που βάζω στην καρδιά και τον κύκλο μου. Οπότε ζήσε όπως νομίζεις και λάμψη, αλλά εγώ δεν πρέπει να το ζω αυτό».

Κι αναρωτιέσαι πού είναι ο σεβασμός αυτός, δεν χρειάζεται να τον ψάξεις άλλο, επειδή απλώς δεν υπάρχει. Σε άλλα μηνύματα, της ζητούσε να σταματήσει «ανάρμοστες φιλικές σχέσεις με άνδρες» και να ξεκόψει «από γυναίκες που δεν βρίσκονταν σε σταθερά σημεία στη ζωή τους». Μπράβο, Τζόνα Χιλ. Ωραίος ο Τζονα Χιλ. Ώπα, Τζόνα Χιλ.

Η Μπρέιντι πρόσθεσε πως κι εκείνη δυσκολεύεται με την ψυχική της υγεία, αλλά δεν τη χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία για να χειριστεί τους γύρω της, όπως έκανε ο πρώην της. Τα κακά νέα, είναι ότι προσπάθησε πολύ για αυτήν τη σχέση - πήγαν ακόμη και σε ψυχολόγο για ζευγάρια, που τη συμβούλευσε «να απομακρύνεται από κάθε άντρα που την πλησιάζει στο νερό (την ώρα του σερφ) ανεξάρτητα από την ηλικία του» και να λέει «θα πάω να μιλήσω στο αγόρι μου», πριν φύγει. Τα καλά νέα, είναι ότι χώρισαν μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για όλα τώρα, ενάμιση περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό, είναι γιατί κρατώντας μέσα της αυτό που βίωσε, κατέστρεφε ακόμη περισσότερο την ψυχική της κατάσταση. Τη δική μας ψυχική κατάσταση, καταστρέφει το ότι της έγραψε, όχι για πλάκα: «Κυριολεκτικά, είμαι το καλύτερο boyfriend στη γη». Και όχι μόνο το έγραψε, πιθανότατα ακόμη το πιστεύει.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.