CELEBRITIES

O Johah Hill ζήτησε ευγενικά να μη σχολιάζουμε την εμφάνισή του. Η Sharon Stone είχε άλλη γνώμη


Στεφανία Παπαδημητρίου

15 Οκτωβρίου 2021

O Johah Hill ζήτησε ευγενικά να μη σχολιάζουμε την εμφάνισή του. Η Sharon Stone είχε άλλη γνώμη

Η Sharon Stone δε χρησιμοποίησε το βασικό της ένστικτο.

Ο Jonah Hill αδυνάτισε. Το έχουμε δει, έκανε προσπάθεια, μπράβο του, δε μας αφορά  όμως. Ιδιαίτερα εφόσον ζήτησε τους followers του στο Instagram να μη σχολιάζουν το σώμα του

«Ξέρω ότι έχετε καλές προθέσεις αλλά ζητώ ευγενικά να μη σχολιάζετε το σώμα μου… Είτε είναι για καλό είτε για κακό, θέλω να σας πω ευγενικά ότι δε με βοηθάει και δεν αισθάνομαι καλά. Με όλον τον σεβασμό», είχε γράψει.

Αντί να το σεβαστεί αυτό, η Sharon Stone θεώρησε τέλεια ιδέα να σχολιάσει ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. «Μπορώ να πω  ότι είσαι ωραίος; Επειδή είσαι». Στο πλάι, ένα emoji φωτιά.

Όπως είναι επόμενο, οι θαυμαστές του ηθοποιού στράφηκαν εναντίον της. «Κυριολεκτικά είπε όχι, Sharon Stone. Έλεος», της έγραψε κάποιος. «Θα ήταν τέλειο αν διέγραφες αυτό το σχόλιο και μάθαινες να διαβάζεις», κάποιος άλλος. 

jenny.gr

Βέβαια, ένας χρήστης του Instagram την υπερασπίστηκε εξηγώντας ότι ίσως δεν αναφερόταν στο σώμα του, αλλά στη συνολική του εμφάνιση. Όπως και να' χει, η ηθοποιός ήθελε να κάνει το κοπλιμέντο της, παρότι δεν το ζήτησε κανείς. 

Ο Jonah Hill δυσκολεύεται να διαχειριστεί τις παρατηρήσεις για την εικόνα του – κι όχι άδικα. Τα κιλά του έχουν πρωταγωνιστήσει σε τίτλους άρθρων, στα social media, σε ταινίες. Ας μπούμε στη θέση του για λίγο.

Νωρίτερα στη χρονιά, σε ανάρτησή του έθιξε το ζήτημα. «Δε νομίζω πως έβγαλα την μπλούζα μου στην πισίνα μέχρι τα 30, ακόμη και μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους μου.. Ίσως να το έκανα νωρίτερα, αν οι ανασφάλειες από την παιδική μου ηλικία δεν διογκώνονταν από τον δημόσιο χλευασμό που δεχόμουν για χρόνια, για το σώμα μου – από τον Τύπο και σε συνεντεύξεις. Είμαι 37 και επιτέλους αγαπώ και αποδέχομαι τον εαυτό μου».

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν ξέρατε ότι χρησιμοποιούν καλλιτεχνικό όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.