CELEBRITIES

Η Τζένα Ορτέγκα ξεκαθαρίζει αν είναι σε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2023

Η Τζένα Ορτέγκα ξεκαθαρίζει αν είναι σε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ
Η απάντηση της 20χρονης Τζένα στα δημοσιεύματα πως βρίσκεται σε σχέση με τον κατά 40 χρόνια μεγαλύτερο της, Τζόνι Ντεπ

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ να διατηρεί σχέση με την 20χρονη Τζένα Ορτέγκα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί στα γυρίσματα του «Beetlejuice 2». «Πέρα από μια στενή συνεργατική σχέση, έχουν και ερωτική δεσμό ανάμεσα τους», ανέφεραν οι πηγές.

Ομολογουμένως η σχέση με διαφορά 40 χρόνων, προκάλεσε ενδιαφέρον στο κοινό και τους θαυμαστές των δυο celebrities, με σχόλια κάθε είδους να κατακλύζουν για μια ακομη φορά το διαδίκτυο.

Ωστόσο, κατά πόσο τελικά ισχύει κάτι τέτοιο; Η σταρ του «Wednesday» έδωσε την απάντησή της στα παραπάνω, πριν οι φήμες λάβουν μεγαλύτερη έκταση.

H απάντηση της Τζένα Ορτέγκα στα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Τζόνι Ντεπ

«Αυτό είναι τόσο γελοίο που δεν μπορώ καν να γελάσω. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τον Τζόνι Ντεπ ούτε έχω συνεργαστεί μαζί του. Σας παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψέματα και αφήστε μας ήσυχους» είπε η ηθοποιός.

Θέση πήρε και η μεριά του Ντεπ. Εκπρόσωπός του εξέδωσε επίσης δήλωση, απορρίπτοντας τις φήμες ως «αβάσιμες» και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Όπως αναφέρεται και στη Daily Mail, η ιδέα της συμμετοχής του 60χρονου Χολιγουντιανού αστέρα στο καστ της ταινίας «Beetlejuice 2» είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές, όταν το όνομά του εμφανίστηκε σε αναζητήσεις στο Google που αφορούσαν το καστ της ταινίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.