UPDATE #NOW

Jenna Ortega: «Φέρθηκα αντιεπαγγελματικά ως Wednesday γιατί άλλαζα συνέχεια το σενάριο. Απλά δεν έβγαζε νόημα»


Κλέλια Φατούρου

8 Μαρτίου 2023

Jenna Ortega: «Φέρθηκα αντιεπαγγελματικά ως Wednesday γιατί άλλαζα συνέχεια το σενάριο. Απλά δεν έβγαζε νόημα»
Instagram/Jenna Ortega
Είχε attitude αλλά υπήρχαν καλοί λόγοι για αυτό

Εμείς λατρέψαμε τη σειρά, αλλά η Jenna Ortega δεν πέρασε και τόσο εύκολα στη Wendesday του Tim Burton. Σε σημείο που μάς κάνει να αναρωτιόμαστε πώς θα επιστρέψει στον 2ο κύκλο.

Αφού μάς έχει εξιστορήσει το πόσο δύσκολα και πολύωρα ήταν τα γυρίσματα, τραβούσε τα μαλλιά της από το άγχος και σπάραζε στο κλάμα ενώ μιλούσε με τον πατέρα της μέσω Zoom, τώρα κάνει αποκαλύψεις για το σενάριο, που θεωρούσε ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

«Δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ να επιβληθώ σε σετ, όπως έκανα με τη Wednesday. Το έκανα όμως γιατί ήταν εύκολο να μπούμε σε ένα συγκεκριμένο κουτάκι», παραδέχτηκε στο podcast του Dax Shepard, "Armchair Expert". «Υπήρξαν φορές στα γυρίσματα που φέρθηκα ακόμα και αντιεπαγγελματικά, από την άποψη ότι άλλαζα τις ατάκες μου. Ο υπεύθυνος του σεναρίου νόμιζε ότι το πάω κάπου, και μετά έπρεπε να κάτσω με τους σεναριογράφους, που με ρωτούσαν τι έγινε με τη σκηνή. Κι εγώ τους εξηγούσα ότι δεν μπορούσα να κάνω συγκεκριμένα πράγματα».

Jenny.Gr

Η Ortega πιστεύει ότι υπήρχαν πολλά στοιχεία του ρόλου που δεν έβγαζαν νόημα, για την ίδια. «Ήταν παράλογο που βρέθηκε σε ερωτικό τρίγωνο. Υπήρχε επίσης μία ατάκα για ένα φόρεμα που έπρεπε να βάλει σε σχολικό χορό και έλεγε ότι «Ω Θεέ μου, το λατρεύω. Δεν πιστεύω ότι το είπα αυτό. Μισώ τον εαυτό μου κυριολεκτικά». Κι εγώ είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάτι τέτοιο».

Άσκησε επίσης βέτο στην πιο viral σκηνή της σειράς, τον χορό. «Αρχικά θα ήταν flash mob, με εμένα να χορεύω και τους γύρω μου να ακολουθούν. Αλλά δεν πιστεύω ότι η Wednesday θα συμφωνούσε με κάτι τέτοιο. Τους είπα να το κόψουν ή να τη βάλουν να δείρει κάποιον».

Jenny.Gr

Ένιωθε πολύ προστατευτικά απέναντι στον ρόλο της, γιατί ήταν μία έφηβη που μπορεί να έλεγε άσχημα πράγματα, χωρίς να το καταλάβει. Δεν ένιωσε επίσης καθόλου αυτοπεποίθηση για το αποτέλεσμα, και αντιμετώπιζε κάθε μέρα σαν αποτυχία. Αυτό που δεν ξέραμε, είναι ότι εξαιτίας των γυρισμάτων στη Ρουμανία, έπρεπε να απορρίψει τον 3ο κύκλο του You. Και αυτό την καταρράκωσε. Μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.