UPDATE #NOW

You: Το δεύτερο μέρος του 4ου κύκλου έχει φόνους, έρωτα και την επιστροφή της (νεκρής) Love


Κλέλια Φατούρου

16 Φεβρουαρίου 2023

You: Το δεύτερο μέρος του 4ου κύκλου έχει φόνους, έρωτα και την επιστροφή της (νεκρής) Love
Το δεύτερο μέρος αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρον

Το You κατάφερε να μάς κάνει να ανυπομονούμε, όταν αποφάσισε να χωρίσει τον 4ο κύκλο σε δύο μέρη. Στο πρώτο, ο Joe ανακαλύπτει τον δολοφόνο των πλούσιων φίλων του και στο δεύτερο, γίνονται φίλοι, με τον πρωταγωνιστεί να προσπαθεί να γλιτώσει από τον ίδιο του τον εαυτό.

Αν δεν έχεις δει ακόμα το πρώτο μέρος, σε ενημερώνω ότι ακολουθούν spoilers, που υπάρχουν ούτως ή άλλως και στο ολόφρεσκο trailer. Αφού λοιπόν ξεσκεπάζεται ο συγγραφέας Rhys, που σκοπεύει να κατέβει για δήμαρχος του Λονδίνου, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Νιώθει Ρομπέν των Δασών, αλλά στη δολοφονική εκδοχή.

Ο Joe δεν έχει αποδείξεις, τον έχει βοηθήσει να εξαφανίσει τα πτώματα και τώρα τον έχει από κοντά ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα σκοτώσει το νέο ερωτικό του ενδιαφέρον, την Kate. Παρόλα αυτά, όλοι κινδυνεύουν. Η αφελής Phoebe (Tilly Keeper), ο αλαζόνας Adam (Lukas Cage), η πανούργα Nadia (Amy- Leigh Hickman). Η μεγάλη όμως έκπληξη αυτού του trailer είναι το φινάλε, με τη Love να κάθεται σε πολυθρόνα και να χαιρετά τον Joe. Υποτίθεται ότι τη σκότωσε στον 3ο κύκλο. Είναι ζωντανή; Είναι απλά μία παραίσθηση; Θα το μάθουμε στις 9 Μαρτίου.

Θα δούμε άλλα 5 επεισόδια, ενώ το 9ο έχει σκηνοθετηθεί από τον Penn Badgley. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θέλει να είναι το βασικό πρόσωπο του 5ου κύκλου, ώστε να επικεντρωθεί περισσότερο στη σκηνοθεσία του. Όπως επίσης ότι δεν σκοπεύει να κάνει πολλές ερωτικές σκηνές, γιατί δεν θέλει να συνδέεται με τον ρομαντικό πρωταγωνιστή αλλά και επειδή έτσι δείχνει την πίστη στη γυναίκα του.