UPDATE #NOW

Succession: Το trailer του 4ου κύκλου μάς προετοιμάζει για μεγάλο family drama


JTeam

26 Ιανουαρίου 2023

Succession: Το trailer του 4ου κύκλου μάς προετοιμάζει για μεγάλο family drama
Ο 4ος κύκλος έρχεται στις 26 Μαρτίου

Η αγαπημένη οικογένεια όλων επιστρέφει, με τα αδέρφια να στρέφονται εναντίον του αμείλικτου πατέρα τους.

Ο 3ος κύκλος μάς άφησε με ένα cliffhanger, με τους Kendall, Roman και Shiv να προσπαθούν να καταρρίψουν τον πατέρα τους, ενώ ο 4ος έρχεται στις 26 Μαρτίου, από το HBO, λίγο πριν κλείσουν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy. Το πρώτο trailer μάς προετοιμάζει για ακόμα περισσότερη ίντριγκα από το συνηθισμένο.

«Η πώληση των media Waystar Royco στον tech οραματιστή Lukas Mattson (που θα υποδυθεί ο Alexander Skarsgard) πλησιάζει επικίνδυνα. Η προοπτική αυτής της πώλησης, προκαλεί υπαρξιακή αγωνία και διάσπαση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Roy, που ανησυχούν για το μέλλον τους. Ένα παιχνίδι δύναμης και εξουσίας σε μία στιγμή όπου διακυβεύεται το κοινωνικό και πολιτικό βάρος τους».

Με άλλα λόγια, είναι οι Kendall, Siobhan και Roman εναντίον Logan, με τον Tom να πλησιάζει τον Logan ενώ προσπαθεί να βρει λύση για τον γάμο του με τη Siobhan. Επίσης, θα δούμε αρκετά νέα μέλη στο cast, με τους: Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe και Johannes Haukur. Το Succession έχει κερδίσει Emmy για καλύτερη δραματική σειρά στον 2ο και 3ο κύκλο και κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και τώρα. Ας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση!

TAGS