UPDATE

Η Celine Dion κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά και βοηθά την Priyanka Chopra να βρει την αγάπη


Τόνια Τζάφερη

16 Φεβρουαρίου 2023

Η Celine Dion κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά και βοηθά την Priyanka Chopra να βρει την αγάπη
Πρόκειται για την ταινία «Love again» η οποία θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου με νέα τραγούδια της θρυλικής τραγουδίστριας

Μετά τη διάγνωσή της με σπάνια νευρολογική ασθένεια, η Celine Dion ετοιμάζεται για τo κινηματογραφικό της ντεμπούτο, στο οποίο βοηθά την Priyanka Chopra να βρει τον έρωτα. Όλα αυτά στην ταινία «Love Again».

Jenny.Gr
@loveagain

Η Dion υποδύεται τον εαυτό της και σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας θα γίνει η μέντορας της Priyanka, στην προσπάθειά της να συναντήσει τον έρωτα. Στο τρέιλερ της ταινίας «Love Again» η Priyanka υποδύεται την Mira Rey, που πενθεί για την απώλεια του αρραβωνιαστικού της και του στέλνει μηνύματα για να αισθάνεται ακόμα την παρουσία του. Το ρόλο του νεκρού αρραβωνιαστικού της υποδύεται ο σύζυγός της στη ζωή, Nick Jonas.

Η συνάντηση της Celine Dion με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Sam Heughan, ο οποίος υποδύεται τον δημοσιογράφο Rob Berns, γίνεται όταν εκείνος αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για την τραγουδίστρια. Τότε η Dion θα εμπλακεί για να τον βοηθήσει να συναντήσει την Mira και να κερδίσει την καρδιά της.

Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε χθες, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και δείχνει την Priyanka Chopra να αγκαλιάζει τα ρούχα του αρραβωνιαστικού της, να αναπολεί τις στιγμές μαζί του και και να του γράφει μηνύματα αγάπης.

Ωστόσο τα μηνύματά, άθελά της καταλήγουν στον δημοσιογράφο, που πλέον έχει το νούμερο του αρραβωνιαστικού της.

«Αυτά τα μηνύματα που λαμβάνεις λένε κάτι. Μπορεί να είναι τρελό, αλλά η αγάπη δεν ακολουθεί πάντα τους κανόνες» λέει η Celine Dion στον Rob.

Η ίδια η Dion μιλώντας στo People για την συμμετοχή της στην ταινία, δήλωσε πως το διασκέδασε πάρα πολύ.

«Και είχα το προνόμιο να εμφανιστώ δίπλα σε αυτούς τους πανέμορφους και ταλαντούχους ηθοποιούς όπως είναι η Priyanka Chopra και ο Sam Heughan στην πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση. Θα το κρατώ αυτό δυνατά πάντα μέσα στην ψυχή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια.

Το «Love Again» είναι η αμερικανική κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Sofie Cramer το 2009, «SMS für dich (Sms για σένα)» και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.