CELEBRITIES

Η Σερ δυσκολεύεται να πιστέψει ότι θα γίνει 80 - «Δεν θα σταματήσω να φοράω τζιν»


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σερ δυσκολεύεται να πιστέψει ότι θα γίνει 80 - «Δεν θα σταματήσω να φοράω τζιν»
«Θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω μακριά μαλλιά. Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι φανταστικά», δήλωσε στα 77 της, στην πρωινή εκπομπή Good Morning Britain

H Σερ θα νιώθει για πάντα νέα και αυτό είναι το μυστικό του να μη γερνάει λίγο πριν τα 80. Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα τι είναι αυτό που διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση στα 77 της χρόνια στην πρωινή εκπομπή Good Morning Britain του ITV. Παραδέχτηκε ότι «δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει σε λίγα χρόνια 80 ετών» ενώ αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών Σουζάνα Ριντ και Εντ Μπολς γύρω από το πώς παραμένει λοιπόμ τόσο νέα και λαμπερή, η σταρ απάντησε ότι «δεν θα κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά και δεν θα σταματήσει να φοράει τζιν».

«Θυμάμαι όταν η φίλη μου η Paulette και εγώ συζητούσαμε για το πότε θα κόψουμε τα μαλλιά μας και πότε θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 χρονών, νωρίτερα απ' ό,τι θα ήθελα», παραδέχθηκε η Σερ και πρόσθεσε: «Θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω μακριά μαλλιά. Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι φανταστικά».

«Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι μεγάλη σε κάνει νεότερη. Δεν είμαι σίγουρη. Παρακολουθώ τις τάσεις και έχω πολλούς νέους φίλους που είναι νέοι. Έχω και μεγάλους φίλους» είπε επίσης στην πρωινή εκπομπή και συμπλήρωσε. «Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να αισθάνομαι νέα, δεν προσπαθώ να είμαι νέα, είμαι αυτό που είμαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Aρκεί να θυμηθούμε τι είχε πει όταν έγινε 77 τον Μάιο. Η ίδια τρόλαρε τον εαυτό της λέγοντας: «Εντάξει, θα μου πει κάποιος, σας παρακαλώ, πότε θα νιώσω μεγάλη; Αυτό είναι γελοίο», έγραψε στο μήνυμα, προσθέτοντας το emoji ενός μωρού. «Ακούω συνέχεια αυτούς τους αριθμούς, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Τι τρέχει με τα hashtag; Είμαι δυσλεκτική και μου είναι δύσκολα. Σας ευχαριστώ που μείνατε, ξέρω ότι ήταν δύσκολο. Πρέπει να πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από το TweetBot».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.