CELEBRITIES

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ για τον γάμο και την ερωτική της ζωή με τον Έλβις - «Σεβάστηκε ότι ήμουν 14»


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2023

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ για τον γάμο και την ερωτική της ζωή με τον Έλβις - «Σεβάστηκε ότι ήμουν 14»
Getty Images
Η Πρισίλα πήγε στο Φεστιβάλ της Βενετίας και έκανε μερικές πολύ συναισθηματικές δηλώσεις για τη σχέση της με τον Έλβις Πρίσλεϊ

H Πρισίλα Πρίσλεϊ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας στα πλαίσια μιας συνέντευξης Τύπου, για το βιογραφικό δράμα "Priscilla" της Σοφία Κόπολα που αφορά τη σχέση της με τον Έλβις Πρίσλεϊ κι έκανε αρκετές συναισθηματικές δηλώσεις για εκείνον.

Η 78χρονη σταρ είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια: «Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι και να παρακολουθείς μια ταινία για σένα, για τη ζωή σου, για την αγάπη σου. Η Σοφία έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκανε τα μαθήματά της, μιλήσαμε μερικές φορές και πραγματικά έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα για εκείνη».

Η σχέση τους ήταν πάντοτε αντικείμενου σχολιασμού εξαιτίας του ότι εκείνη ήταν ανήλικη όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Το Priscilla, με την Κέιλι Σπένι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζέικομπ Ελόρντι στον ρόλο του βασιλιά του Rock 'n' Roll, παρουσιάζει τη σχέση από την πρώτη τους συνάντηση, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 24. Όπως επέμεινε ωστόσο η ίδια στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλβις δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το ότι ήταν τόσο μικρή.

«Ήταν πολύ δύσκολο για τους γονείς μου να καταλάβουν ότι ο Έλβις ενδιαφερόταν τόσο πολύ για μένα και γιατί», δήλωσε συμπληρώνοντας: «Ο Έλβις μου άνοιγε την καρδιά του με κάθε τρόπο στη Γερμανία. Μοιραζόταν τους φόβους του, τις ελπίδες του, την απώλεια της μητέρας του που δεν ξεπέρασε ποτέ. Και ήμουν πραγματικά εκεί δίπλα του, να τον ακούω και να τον παρηγορώ. Αυτή ήταν πραγματικά η σύνδεσή μας».

Συνεχίζοντας τον συναισθηματικό της λόγο, η Πρισίλα πρόσθεσε: «Παρόλο που ήμουν 14 ετών, ήμουν στην πραγματικότητα λίγο μεγαλύτερη στη ζωή, όχι σε αριθμούς. Αυτή ήταν η έλξη. Οι άνθρωποι σκέφτονται, "Ω, ήταν το σεξ". Όχι, δεν ήταν. Δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ μαλακός, πολύ τρυφερός, αλλά επίσης σεβόταν το γεγονός ότι ήμουν μόλις 14 ετών. Ταυτιζόμασταν περισσότερο στο μυαλό και στη σκέψη και αυτή ήταν η σχέση μας».

Η σχέση τους όπως ανέφερε, εξελισσόταν και δυνάμωνε μέχρι που τον άφησε το 1972. Αναφερόμενη στον χωρισμό, η ίδια είπε στο κοινό: «Δεν είναι ότι δεν τον αγαπούσα. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το lifestyle που το έκανε τόσο δύσκολο για μένα. Και πιστεύω ότι οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να καταλάβει».

Ωστόσο αυτή η απόφαση δεν αμαύρωσε τη σχέση τους. «Εξακολουθούσαμε να είμαστε πολύ κοντά. Και φυσικά, είχαμε την κόρη μας και φρόντιζα να την βλέπει συνέχεια. Ήταν σαν να μην αφήναμε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Το "Priscilla" κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.