UPDATE #NOW

Priscilla: Η Sofia Coppola διηγείται την ιστορία του Elvis, από την πλευρά της Priscilla Presley- Δείτε το trailer


Κλέλια Φατούρου

22 Ιουνίου 2023

Priscilla: Η Sofia Coppola διηγείται την ιστορία του Elvis, από την πλευρά της Priscilla Presley- Δείτε το trailer
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Αφού είδαμε τον Elvis του Baz Luhrmann το 2022, την ταινία που χάρισε μία Χρυσή Σφαίρα στον Austin Butler και αρκετές υποψηφιότητες για Όσκαρ, τώρα θα δούμε την εκδοχή της Sofia Coppola, την "Priscilla".

Σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής αμέτρητων επιτυχιών, Α24, η ταινία βασίζεται στην αυτοβιογραφία της Priscilla Presley, "Elvis and Me", η οποία κυκλοφόρησε το 1985 και περιγράφει τη σχέση και τη ζωή του ζευγαριού. Η Cailee Spaeny και ο Jacob Elordi ενσαρκώνουν το θρυλικό ζευγάρι, με το πρώτο trailer να είναι γεμάτο μουσική και εικόνες από τη στιγμή της γνωριμίας τους μέχρι τον γάμο.

«Όταν η έφηβη Priscilla Beaulieu γνωρίζει τον Elvis σε ένα πάρτι, είναι ήδη ένας τεράστιος superstar, που γίνεται ένας άλλος στις διαπροσωπικές του σχέσεις, Ένας μεγάλος έρωτας, ο ιδανικός φίλος, ένας συνοδοιπόρος στη μοναξιά. Μέσα από τα μάτια της Priscilla, η Coppola διηγείται την άγνωστη πλευρά ενός σπουδαίου αμερικάνικου μύθου, μέσα σε έναν ταραχώδη γάμο, σε μία ταινία αγάπης, δόξας και φαντασίας», είναι η επίσημη περιγραφή της Α24.

Η Presley έδωσε το πράσινο φως για να γίνει η ταινία, και όλη η οικογένειά της τη στηρίζει. «Λάτρεψα τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε ο Baz την ταινία με έναν τρόπο που θυμίζει κολάζ, συνεπώς δεν ένιωσα ότι μπαίνω στα ίδια χωράφια. Είναι σημαντικό να υπάρχουν δύο διαφορετικές ερμηνείες για αυτή την ιστορία», αναφέρει η σκηνοθέτρια, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Οκτώβριο. Η Coppola συνεργάζεται για τρίτη φορά με την Α24, ενώ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο.