CELEBRITIES

Πρώτα η Lily-Rose, τώρα η Kaia: Ο Austin Butler είναι το rebound boyfriend των κοριτσιών του Hollywood


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2021

Πρώτα η Lily-Rose, τώρα η Kaia: Ο Austin Butler είναι το rebound boyfriend των κοριτσιών του Hollywood
Interview Magazine
Η Kaia Gerber φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή της

Λίγο αφότου έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi αποφάσισαν να χωρίσουν. Τώρα, φαίνεται πως και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Paparazzi φωτογράφισαν το 20χρονο μοντέλο την ώρα που έβγαινε από μάθημα yoga με τον ηθοποιό Austin Butler (ο οποίος μάλλον είναι το αγαπημένο rebound boyfriend του Hollywood, καθώς έβγαινε και με τη Lily-Rose Depp όταν χώρισε με τον Timothee Chalamet).

Περπατούσαν κοντά ο ένας στον άλλο, ενώ μπήκαν μαζί στο αυτοκίνητο της Gerber, το οποίο οδήγησε ο Butler.

Η πανέμορφη κόρη της Cindy Crawford φορούσε μάσκα, φυσικά, κολάν γυμναστικής και μπότες Ugg. Ο Austin ήταν επίσης ντυμένος απλά, με φόρμα, και αντί για μάσκα είχε δέσει ένα μαντήλι στο πρόσωπό του.

Η Kaia και ο Elordi - που, την ίδια μέρα εμφανίστηκε σε ραντεβού με την Olivia Jade - αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο σχέσης, με την πρώτη να διαγράφει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media. Σε συνέντευξη που έδωσε ο 24χρονος στο Men's Health, αποκάλυψε ότι του δίδαξε πολλά για τη δημοσιότητα. «Έχω μάθει τόσα από εκείνη, για το πώς να το διαχειριστώ, πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό και τα πάντα», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.