ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Cindy Crawford επιστρέφει στην πασαρέλα για χάρη της Rihanna


Μάρθα Κουμπάνη

24 Σεπτεμβρίου 2021

H Cindy Crawford επιστρέφει στην πασαρέλα για χάρη της Rihanna
H Cindy Crawford φορά Savage x Fenty και επιστρέφει στην πασαρέλα για χάρη της Rihanna

Το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας είναι στραμμένο αυτές τις ημέρες στην Rihanna και στο Savage x Fenty Vol.3 show, το οποίο αναμένεται να προβληθεί σήμερα, 24/9, στο Amazon Prime Video.

Kαι ενώ έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από το trailer με το εντυπωσιακό star cast που μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες η ίδια η Rihanna, μας περίμενε μια έκπληξη. Η Cindy Crawford συμμετέχει κι εκείνη στο show, όπως αποκάλυψε μέσα από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram.

Το θρυλικό μοντέλο των '90s ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο κάνει πασαρέλα φορώντας ένα εκθαμβωτικό halter neck φόρεμα σε πετρόλ χρώμα και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

 

 

H 55χρονη Cindy εμφανίζεται εκθαμβωτική και δεν βλέπουμε την ώρα να παρακολουθήσουμε το show και να θαυμάσουμε την Rihanna, τη Gigi Hadid, την Irina Shayk, τη κόρη της Madonna, Lola Leon, τη Behati Prinsloo, τη Normani, τον Ricky Martin και πολλούς ακόμη celebrities. 

Μείνετε συντονισμένοι.Το εντυπωσιακό show έρχεται σε λίγες ώρες στο Amazon Prime Video.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.