CELEBRITIES

Όχι απλώς η κόρη του Johnny: Η Lily-Rose Depp έδωσε συνέντευξη στην Keira Knightley και ήταν «παράξενα υπέροχη»


Στεφανία Παπαδημητρίου

31 Αυγούστου 2021

Όχι απλώς η κόρη του Johnny: Η Lily-Rose Depp έδωσε συνέντευξη στην Keira Knightley και ήταν «παράξενα υπέροχη»
Η Keira Knightley μίλησε στο τηλέφωνο με τη Lily – Rose Depp και ήταν καλύτερο απ’ όσο φανταζόμασταν.

Η Keira Knightley μίλησε στο τηλέφωνο με τη Lily – Rose Depp και ήταν καλύτερο απ’ όσο φανταζόμασταν.

Θα μπορούσε να μοιάζει με μία ακόμη συνέντευξη celebrity προς celebrity – το έχουμε δει πολλές φορές να γίνεται. Τελικά, διαβάζοντάς την κουβέντα τους για το Interview Magazine, νιώθουμε σαν να κρυφακούμε δύο φίλες που έχουν καιρό να μιλήσουν. Ή, καλύτερα, δύο γυναίκες που θαυμάζουν η μία την άλλη και είναι ενθουσιασμένες που, επιτέλους, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα.

«Παράξενες και υπέροχες» χαρακτήρισε τις επιλογές της Lily – Rose η Keira Knightley. Οι λέξεις της βγήκαν αυθόρμητα – δεν είχε ιδέα ότι ακριβώς έτσι φαντάζεται την πορεία η νεαρή ηθοποιός. «Παράξενη και υπέροχη».

Μετά την αρχική αμηχανία και την Knightley που αποδείχθηκε μεγάλο fangirl, η Depp ξεκίνησε να μιλά για την καριέρα της που τώρα ξεκινά.

Μεγαλώνοντας, ήθελε να γίνει «κατάσκοπος και πριγκίπισσα και ζωγράφος και μπαλαρίνα και ηθοποιός». Έγινε μόνο το τελευταίο, κάτι «τέλειο, αφού τώρα μπορώ να υποδυθώ όλα τα άλλα». Έχοντας στο νου της ένα πλάνο από πολύ νεαρή ηλικία, επέλεξε να αφήσει το σχολείο. Σταμάτησε στα 16 της για να εργαστεί. «Αυτό δε σημαίνει πως σταμάτησα να μαθαίνω», εξήγησε. «Πάντα μαθαίνω, διαβάζω, μορφώνομαι».

Για την επιτυχία της ευθύνεται το ταλέντο της, μαζί με τη δασκάλα της στη Νέα Υόρκη. Το πρώτο, ήταν το εισιτήριό της στο Hollywood. Η δεύτερη, τη βοηθά να διαχειρίζεται τα φυσικά της ένστικτα και να τα χρησιμοποιεί ως εργαλείο στην τέχνη, να χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητά της για να εξελιχθεί. «Μετά από κάθε μάθημα, νιώθω πως μου έχουν μόλις κάνει ψυχανάλυση, γιατί νιώθω τόσο συναισθηματικά και δημιουργικά ζωντανή», είπε.

«Ζωντανή». Αυτή είναι η λέξη – κλειδί, έτσι αισθάνθηκε στη νέα της ταινία με τίτλο Wolf, για τις ανάγκες της οποίας μεταμορφώθηκε σε αιλουροειδές. Το έργο περιστρέφεται γύρω από ένα μικρό αγόρι, τον Jacob, ο οποίος πιστεύει ότι είναι λύκος. Πηγαίνει, λοιπόν, σε ένα κέντρο θεραπείας για ενήλικες που αισθάνονται ζώα και γνωρίζει μία «αγριόγατα» - τη Lily. 

Τα γυρίσματα μπήκαν σε παύση λόγω της πανδημίας, φυσικά, αλλά ο κόπος είχε γίνει. Πέρασε το lockdown κι εκείνη απλώς ήλπιζε να ξεκινήσουν, «γιατί αλλιώς θα σερνόμουν σαν γάτα στο σπίτι μου σαν μανιακή για μήνες, για το τίποτα».

Επειδή ακριβώς δεν σπούδασε, αντιμετωπίζει κάθε συνεργάτη της σαν δάσκαλο. Μαθαίνει απ’ όπου μπορεί, «από κάθε μέλος του συνεργείου, από κάθε ηθοποιό». Και γνωρίζει πως δεν υπάρχουν όρια στην εξέλιξη, ούτε πρέπει να ξεχωρίζει κανείς από μία ομάδα. «Δεν υπάρχει τελικό προϊόν, χωρίς να κουμπώσει κάθε κομμάτι στο παζλ», είπε χαρακτηριστικά.

Μεγαλώνοντας στο Hollywood, βρέθηκε από νωρίς στο επίκεντρο. Η σύγκριση με τους διάσημους γονείς της την έβαζε σε σκέψεις. Έπρεπε να υπενθυμίζει διαρκώς στον εαυτό της πως είναι ξεχωριστή καλλιτέχνιδα με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, όχι απλώς «η κόρη του Johnny και της Vanessa».

«Προφανώς και η οικογένειά μου είναι κομμάτι μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η τέχνη μου δεν έχει τη δική της αξία», τόνισε.

Η Lily – Rose Depp ονειρεύεται να γίνει «παράξενη και υπέροχη». Εμείς λέμε πως είναι ήδη. Εναλλακτική, ιδιαίτερη, ταλαντούχα, ανοίγει τα φτερά της και έχει όλα τα εφόδια που θα την οδηγήσουν εκεί που στοχεύει – είτε αυτό είναι η κορυφή, είτε οτιδήποτε άλλο. 

πηγή φωτογραφίας: Interview Magazine

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν ξέρατε ότι χρησιμοποιούν καλλιτεχνικό όνομα 

[ wgallery]

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.